Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se na Maksimir

Evo kako je Marko Pjaca prokomentirao ždrijeb i utakmicu protiv Dinama

Marko Pjaca
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.08.2016.
u 19:38

Najteže će, naravno, Dinamu biti protiv Juventusa, talijanskog prvaka, koji prema Transfermarktu vrijedi 422,50 milijuna eura.

Dinamo će ove sezone po šesti put zaigrati u skupinama Lige prvaka, drugi put zaredom, četvrti put u posljednjih šest godina. Ždrijeb nije baš bio milostiv za Dinamo, skupina H s Juventusom, Sevillom i Lyonom je teška, ali spektakli su zajamčeni.

Najteže će, naravno, biti protiv Juventusa, talijanskog prvaka, koji prema Transfermarktu vrijedi 422,50 milijuna eura. Taj će susret biti poseban i po tome što će hrvatski prvak igrati protiv dvojice naših reprezentativaca Marka Pjace i Marija Mandžukića. Baš je Pjaca nedavno napustio redove Dinama i potpisao za torinski klub pa će mu povratak na Maksimir doći vrlo brzo.

Odmah nakon ždrijeba, Pjaca se oglasio na Facebooku.

"Jako mi je drago što ćemo igrati protiv Dinama i bit će jako lijepo vratiti se doma. Bit će jako čudno igrati protiv Modrih, lijepo ćemo se pozdraviti prije i želim Dinamu sve najbolje u skupini, ali u dvije utakmice protiv nas razmišljat ću samo o pobjedi svog kluba", napisao je Pjaca.

Komentara 3

SR
Srijemac022
23:52 25.08.2016.

Ja samo mislim da je slovo D višak u reči. Jel ste oduvek tako govorili? Znam da je sport neko vreme bio šport ali vidim da je sada opet sport, što je dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije