Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Lokomotiva

Evo kako je Ćorluka zabio dva gola, jedan rukom!

Vedran Ćorluka (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
28.09.2014.
u 16:29

Ovo su mu bili prvi pogoci ove sezone, a ukupno je u Lokomotivu zabio četiri gola

U devetom kolu ruske lige Lokomotiv pobijedio je Amkar sa 3:1. Na domaćem terenu moskovska je momčad došla do svoje treće pobjede u sezoni, a sad ima jednako toliko neodlučenih i poraza. A u današnjoj utakmici važnu ulogu odigrao je Vedran Ćorluka. Hrvatski reprezentativac zabio je dva pogotka, od čega je jedan postignut rukom.

U prvom dijelu mreže su mirovale, a onda je u 66. minuti Boussoufa ubacio iz kornera, a Ćorluka iz blizine zabio gol. Snimka je pokazala da se poslužio rukom. Samo minutu kasnije Niasse je povisio na 2:0.

U 74. minuti smanjio je Jovičić, a u 77. je ponovno naš nogometaš vratio na dva razlike i postavio konačni rezultat. Samedov je iz slobodnog udarca ubacio u kazneni prostor, a Ćorluka loptu skrenuo u mrežu. Ovo su mu bili prvi pogoci ove sezone, a ukupno je u Lokomotivu zabio četiri gola.

Nakon devet kola Lokomotiv se nalazi na osmoj poziciji s 12 bodova.

>>Olić trećim ovosezonskim pogotkom donio pobjedu Wolfsburgu

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:35 29.09.2014.

steta sto charlie nikad nije igrao u italiji, tamo bi zasigurno usao u legendu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije