Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLEZI MU NAŠLI ZAMJENU

Evo kako je Bilić komentirao priče da mu se u West Hamu sprema otkaz!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
30.03.2017.
u 13:04

- To me ne smeta. Miran sam i potpuno motiviran i koncentriran. Dovoljno dugo sam ovdje da znam što mi je činiti.

Engleski mediji ponovo su se raspisali o sudbini Slavena Bilića u West Hamu. Dio medija tvrdi da mu se zbog loših rezultata na kraju sezone sprema otkaz, a kao nasljednici se spominju trener Newcastlea Rafael Benitez i nekadašnji strateg Manchester Cityja i Intera Roberto Mancini.

No, Bilić je miran. O ovoj je temi progovorio na konferenciji za medije uoči subotnjeg gostovanja kod Hulla.

- To me ne smeta. Miran sam i potpuno motiviran i koncentriran. Dovoljno dugo sam ovdje da znam što mi je činiti. U klubu sam duže od godinu i pol dana, pod ugovorom sam i puno posla je preda mnom. Osim toga, imam još godinu dana ugovora - rekao je Bilić i dodao:

- Ništa se posebno nije dogodilo u posljednjih nekoliko dana. Koncentriran sam na posao i razmišljam samo o idućoj utakmici. Špekulacije me ne zanimaju. Ne čitam niti zovem bilo koga. U poziciji smo da možemo ostvariti dobar rezultat na kraju sezone, još je puno utakmica pred nama.

>> Branič West Ham: Slaven Bilić ima podršku svih igrača

 

Komentara 1

PI
pinkec
03:42 31.03.2017.

Slaven je Car i ostat će Car!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije