Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzeli ga na zub

Evo kako je Ancelotti morao braniti Ronalda od gnjeva navijača

Ronaldo, Ancelotti
Foto: UESyndication/PIXSELL
02.05.2015.
u 09:37

- Ne razumijem zašto je publika zviždala Ronaldu. Postigao je toliko golova ove godine..., kaže trener Reala.

Sezona je ušla u samu završnicu, a Carlo Ancelotti, iskusni trener Real Madrida, zna kako mu je sada najpotrebnija maksimalna spremnost i koncentracija njegove momčadi. I stoga je, kako bi otklonio negativne vibracije, stao u obranu Cristiana Ronalda kojeg su navijači uzeli na zub u posljednjoj pobjedi protiv Almerije (3:0).

Portugalac je, naime, u nekoliko navrata bio sebičan, što i nije neka novost, a onda se nije niti radovao trećem golu Reala jer je lopta išla prema njemu, ali u mrežu ju je pospremio Alvaro Arbeloa. Na žalost navijača Reala niti ta Ronaldova reakcija nije se dogodila prvi put. Stoga su ga 'nagradili' zvižducima.

- Ne razumijem zašto je publika zviždala Ronaldu. Postigao je toliko golova ove godine... Ronaldo ima karakter i želju da stalno napreduje. Ta njegova želja za savršenstvom je razlog velikog broja golova koje postiže - branio je Ancelotti svoju zvijezdu.

Ono što je najvažnije, Ronaldovo ponašanje očito nije poremetilo odnose u svlačionici Reala, o čemu svjedoče i riječi 'kradljivca' Arbeloe.

- Nisam razočaran Ronaldovom reakcijom nakon mog pogotka. To samo pokazuje koliko mu je važno postići pogodak. Nitko ne bi smio biti razočaran time. On se nadmeće s Messijem za trofej najboljeg strijelca španjolske lige - rekao je Arbeloa.

>>Arbeloa zabio za Real Madrid, a Cristiano Ronaldo se naljutio

Komentara 3

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
12:14 02.05.2015.

Arbelou tako boli briga, on ionako odlazi ove sezone, moze govoriti sto hoce

DU
Deleted user
14:02 02.05.2015.

Ronaldo, odi iz Reala pa da vidimo koliko će bez tebe osvojiti trofeja. Neki brzo zaborave što si svojim golovima klubu priuštio.

BL
Blender
13:13 02.05.2015.

Arogantnog i vrlo iritantnog covjeka. Po mome misljenju, takvi nebi smijeli biti u sportu zajedno sa onima koji lazu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije