Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi na otok?

Klub iz Premiershipa želi dovesti Perišića, pripremio je 30 milijuna eura!

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
27.04.2016.
u 11:29

Perišić, koji je ljetos stigao iz Wolfsburga, ove sezone za crno-plave je odigrao 32 utakmice i postigao šest pogodaka,

Everton vjerojatno prodaje Romelua Lukakua i dovodi Ivana Perišića, pišu danas talijanski mediji. Računa se da bi Lukaku moga otići za 50-ak milijuna eura, a s tim novcem Everton će krenuti u akciju dovođenja napadača i krila. Perišića prate duže vrijeme, a htjeli su ga dovesti još ljetos.

Sportski direktor Intera, Piero Ausilio, ima plan pustiti jednog, najviše dvojicu igrača za koju bi došle velike ponude. No, zasad nitko nije na transfer-listi.

Perišić, koji je ljetos stigao iz Wolfsburga, ove sezone za crno-plave je odigrao 32 utakmice i postigao šest pogodaka, a Everton je za njega spreman izdvojiti 30 milijuna eura. No, Inter ga izgleda nema namjeru prodati, osim ako ne bude stvarno dobrih ponuda, a za sada nije došla niti jedna službena.

Komentara 3

Avatar delminium
delminium
11:58 27.04.2016.

Perišić je igračina, nema kluba gdje on nema mjesta.

DU
Deleted user
11:55 27.04.2016.

Lukaku 50 milja? Onda ja vrijedim bar milju.

BA
barkod
13:15 27.04.2016.

Ako je ovo točno, Perišić iz boljeg prema sve lošijem klubu, po ovome će karijeru završiti u NK Solin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije