Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeli na Otoku

Everton zainteresiran za Tudora, a Hajduk uspostavio suradnju s West Hamom

Fran Tudor
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
09.04.2016.
u 09:50

Momčad iz Liverpoola spremna je platiti 3,2 milijuna funti, a u Split će poslati i skaute kako bi pratila nastupe mladog igrača.

Desni branič Hajduka, 20-godišnji Fran Tudor, ne meti je engleskog Evertona, javlja Daily Star. Momčad iz Liverpoola spremna je platiti 3,2 milijuna funti, a u Split će poslati i skaute kako bi pratila nastupe mladog igrača.

- Everton nije uspio dovesti Sama Bryama iz Leedsa, koji je prešao u West Ham. Ali nastavlja potragu za brzim, mladim i napadački orijentiranim desnim bekom i vide Tudora kao odličnu investiciju - piše Daily Star.

A dodajmo i kako je Hajduk uspostavio suradnju s drugim premierligašem, West Hamom, kojeg vodi Slaven Bilić, bivši igrač i trener bijelih.

Hajdukov direktor marketinga i prodaje Aljoša Bašić i direktor logistike Jakša Radnić sastali su se u Londonu s predstavnicima West Hama, a na sastanku je otvoreno niz tema vezanih uz suradnju dva kluba, javlja službena Hajdukova internetska stranica. 

- Sastanak je bio jako uspješan. Ako za suradnju Hajduka i Slavije možemo reći da je zasnovana na povijesnim osnovama, onda suradnju Hajduka i West Hama možemo najaviti u svijetlu budućih projekata. Englezi su oduševljeni pričom o Hajduku, a zajednička suradnja trebala bi dobijeti benefite za obje strane. Hajduk ima što ponuditi, ali i naučiti od West Hama - kazao je Bašić i dodao:

- Puno je tema na kojima se može napraviti suradnja, i na poslovnom i na sportskom planu. Englezima je Hajduk jako zanimljiv jer znaju da odgajamo puno mladih i kvalitetnih igrača. Otvara se mogućnost razmjene mladih igrača i trenera. Englezi jako cijene to što je Hajduk stvorio njihova trenera. Jako je cijenjen i doktor Jurica Rakić, koji je medicinski savjetnik u West Hamu. Mi smo njima interesantni jer smo po marketingu broj jedan u regiji, iako smo na prostoru koji je prošao rat i recesiju, te je još uvijek u teškom gospodarskom stanju.

Također, Englezi su pozitivno reagirali na jedan od najnovijih Hajdukovih proizvoda, personalizirane tipkovnice Izzy, tvrtke Aspida, proizvod koji će u Engleskoj prvi imati upravo West Ham.

>>Marin Brbić: Imao sam plan do 2019., sada se plašim krize

Komentara 11

Avatar Tigar63
Tigar63
10:14 09.04.2016.

ima li novinar problema sa decimalnim mjestima?

CA
Catalonia
10:08 09.04.2016.

hahaha.dobra šala. .... Kakvih 3,2 miliona-jedino mozda kuna ali i to je previse......

MA
magnum2013
14:10 09.04.2016.

Evo se i "novinari" Večernjeg lista ukljućuju u "politiku ozdravljenja" Hajduka. Jedino su pogriješili misleći da smo mi ovce bez mozga koje puše njihove spinove. Slušali smo prije polufinalne utakmice u Maksimiru kako su prisutni skauti MU zainteresirani za bilog bisera. Očito da biser nije zasjajio i sada je potreba naći novi spin za neku budučnost Hajduka, a koja je izgleda vrlo sjajna, sada kad ulica potpuno preuzima klub. Zamislite sad ovu smijuriju u glavama "novinara". Everton zainteresiran za Tudora, a Hajduk uspostavio suradnju sa Bilićevim VH. Ajde "novinari" skockajte se malo. Vidite da vam se ljudi smiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije