Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PORAZ

Everton spustio Slavena Bilić i West Ham na zemlju!

Everton - West Ham
Foto: Reuters
1/7
30.10.2016.
u 17:09

Momčad bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića doživjela je šesti ovosezonski poraz, a prvi nakon dvije uzastopne prvenstvene pobjede, primivši oba pogotka u drugom poluvremenu.

U dvoboju 10. kola engleske Premier lige Everton je kao domaćin svladao West Ham United s 2:0.

Momčad bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića doživjela je šesti ovosezonski poraz, a prvi nakon dvije uzastopne prvenstvene pobjede, primivši oba pogotka u drugom poluvremenu.

West Ham je do 50. minute držao pozitivan rezultat, a onda je belgijski reprezentativac Romelu Lukaku postigao vodeći pogodak za domaću momčad nakon loše reakcije West Hamove obrane. Lukaku je u 76. minuti preuzeo ulogu asistenta, a strijelac za konačnih 2:0 bio je Barkley.

>> Kakav majstor! Pogledajte potez kojim je Neymar oduševio gledatelje

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
07:26 31.10.2016.

Da... DeBilić je zaštićena vrsta

FR
fredyooo
23:54 30.10.2016.

pa kam su vam komentari nestali,danas sam na ovaj članak pročitao dosta komentara no izgleda da ste ih sve pobrisali, zar se o biliću smiju pisati sam hvalospjevi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije