Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI ZADOVOLJNI

Everton potvrdio posao, Samuel Eto'o je njihov sljedeće dvije godine

Samuel Eto'o
Everton
26.08.2014.
u 22:35

Kamerunac je u karijeri triput osvajao Ligu prvaka i Primeru kao i Serie A, Coppa Italiju, Svjetsko klupsko prvenstvo i Kup kralja.

Everton je i službeno riješio posao dovođenja 33-godišnjeg Samuela Eto'oa, koji je na Goodison Park stigao kao slobodni igrač.

Potpisao je ugovor na dvije godine, ali jedino što se zna jest da se odrekao plaće kakvu je imao u Chelsea, a to je 135 tisuća funti tjedno.

Kamerunac je u karijeri triput osvajao Ligu prvaka i Primeru kao i Serie A, Coppa Italiju, Svjetsko klupsko prvenstvo i Kup kralja.

>> Eto'o ostaje u Liverpoolu, ali potpisuje za Everton na dvije godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije