Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika u Maksimiru

Everton i Monaco u borbi za mladog Dinamovca Brekala

Josip Brekalo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
07.12.2015.
u 12:45

Proteklih dana Zagreb je posjetio Luis Campos, osoba od povjerenja potpredsjednika Monaca Vadima Vasiljeva. I čovjek zadužen za dovođenje talenata iz cijeloga svijeta...

Josip Brekalo proteklih je mjeseci svojim igrama oduševio svjetsku nogometnu javnost. Mladi krilni igrač Dinama nastupima na Svjetskom prvenstvu do 17 godina, ali i juniorskoj Ligi prvaka zaintrigirao je brojne klubove koji su proteklih dana ozbiljno zagrizli za mladu nadu hrvatskog nogometa.

Čini se kako su "udicu" prema mladom talentu Dinama najozbiljnije bacili predstavnici Evertona i Monaca, piše Goal. U redovima engleskog premierligaša i dalje razočarenje što svoje redove u travnju nisu osnažili Antom Ćorićem koji je navršivši 18 godina odlučio potpisati petogodišnju vjernost s Dinamom.

Engleski mediji špekuliraju kako su predstavnici Evertona već krenuli u "akciju Brekalo", te kako ne žele izgubiti još jednu mladu nadolazeću zvijezdu. Josip Brekalo rođen je 23. lipnja 1998. godine, pa predstavnici engleskog premierligaša planiraju biti strpljivi, a onda modrima na ljeto (kada igrač navrši 18 godina) oteti talentiranog mladića.

No, u Londonu vlada ipak panika, Josipa Brekala pod svaku cijenu želi i Monaco. Dapače, francuski mediji probili su priču kako je proteklih dana u Zagrebu boravio i Luis Campos, specijalni savjetnik potpredsjednika Monaca Vadima Vasiljeva!

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com.

>>Uzlet modrih juniora: Dinamovi klinci spremni su za pohod na vrh Europe

Komentara 2

LI
Lisabon
13:06 07.12.2015.

Novinarcicu?Daj se potpisi?Znamo mi sta bi ti i vecina dusebriznika htio.Ali nebu islo bas tako.Znas ima vec nekih predugovora i dogovora koji tebi i tvojima ne odgovaraju,a to sta je Brekalo neki dan izjavio,to ti nisi ni procitao,jer tebi i tvojima to nikako ne odgovara.Idi se drzi Murica i Brodica,mladih supertalenata koji nisu trpili "mamicevu "cizmu.Napisi gdije igraju,odnosno neigraju i gdije su na posudbi i dali tamo igraju.I kako su roditelji nadmudrili Dinamo i Mamica i uprpastili dijecu.

DI
dinamojavolim1
14:28 07.12.2015.

ocekujem clanak kak je savjetnik predsjednice optuzio htv da prikazuje jadne decke s juga kao teroriste,iste one jadne decke s juga koji su bacali baklje i topovske udare medju ljude na glavnom kolodvoru(na kojem ovih dana ima jako puno djece zbog klizalista),iste one jadne decke s juga kod kojih je policija nasla palice,sipke,boksere i nozeve,zanima me dal je medju tim jadnim deckima s juga bio koji od onih sta su postavili bombu na trg bana jelacica??bas je tuzno i nepravedno da je policija te jadne decke s juga drzala punih par sati u stanici pa su ih pustili da idu doma u svoj tuzni i pokradeni (od strane sjevera) jug... i sta je najgore od svega,gradjani koji su se u tom trenutku nasli na glavnom kolodvoru su se drznuli vikati:idite si doma radit nerede...kak se samo usudjuju vikati na jadne decke s juga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije