Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA PREDSTAVA

Hrvatska pobjedom krenula u kvalifikacije za Europsko prvenstvo!

Hrvatska U21 reprezentacija
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/8
03.09.2015.
u 18:05

Bilo je 1:0 protiv Gruzije, a jedini pogodak zabio je Antonio Milić u 23. minuti

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine krenula je u kvalifikacije za Europsko prvenstvo pobjedom nad Gruzijom s rezultatom 1:0. Navijači u Koprivnici mogu biti itekako zadovoljni jer, realno, trebalo je biti barem pet razlike.

No upravo ta činjenica predstavlja problem izborniku Nenadu Gračanu jer osim pogotka Antonija Milića u 23. minuti, nitko više nije zatresao mrežu i u jačim utakmicama to bi moglo biti opasno.

Naime, osim Gruzije, naši su protivnici u skupini 6 Španjolska i Švedska, a protiv njih treba biti na razini ili bodove nećemo upisati! Također, protivnici su nam još San Marino i Estonija, a s njima bismo trebali imati stopostotan učinak ako se nešto neugodno ne dogodi i iznenadi.

Za utakmicu su se naši reprezentativci pripremali u Đurđevcu.  Izbornik Gračan upozorio je da će utakmica biti teška.

– Riječ je o agresivnoj ekipi koja ima četiri-pet kvalitetnih pojedinaca. Disciplinirani su, igraju plitko, ali igramo kod kuće i uz podršku naših navijača možemo dobiti tu utakmicu – kazao je izbornik.

Istina jest da su bili agresivni, dobili su ''žuti'' četiri žuta kartona. Ali nisu bili toliko disciplinirani, naši mladi kreativci su ih lako probijali i stvarali prilike, bez obzira na to što su imali 44 posto loptu u nogama. No pucali su 13 puta i od toga tri u okvir, baš kao i Gruzijci, ali oni su imali samo šest udaraca ukupno.

Također, igrali smo u jakoj postavi i vidjeli su Koprivničani Antu Ćorića, Marka Roga, Alena Halilovića, Marija Pašalića i Nikolu Vašića.

>> Hrvatska će Gruziju napasti s Rogom, Ćorićem, Halilovićem...

Komentara 2

MA
-Marsijanac-
22:44 03.09.2015.

Onaj Halilovic nije ni za mladu repku

LU
lukateli1
18:57 03.09.2015.

Rasturismo Gruziju sa 1:0! I, kako to kaze novinar, gledatelji mogu biti zadovoljni jer je trebalo bit bar 5 razlike! Koji gledatelji? Bilo navijaca Gruzije? Ili dosli gledatelji iz susjedne nam mile Srbije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije