Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Direktor progovorio

Europski velikan otkrio nepoznate detalje vezane uz Modrića: 'Sve je bilo idealno, a onda su krenuli problemi'

Mateo Kovačić i Luka Modrić
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
13.02.2017.
u 12:10

O Luki Modriću gotovo se sve zna, ali sada su u javnost izašle i manje poznate informacije

U srijedu nas očekuje nogometna poslastica u Ligi prvaka. Vodeća momčad španjolskog prvenstva, madridski Real, dočekuje Napoli, trećeplasiranu momčad u Italiji, koji posljednjih godina oduševljava svojim igrama.

U najavi tog susreta bivši direktor Napolija Pierpaolo Marino ispričao je nepoznate detalje vezane uz hrvatskog kapetana Luku Modrića.

– Bila je to 2006. godina, a ja sam došao pogledati derbi između Dinama i Hajduka. Bili smo zainteresirani za Niku Kranjčara koji je i tada igrao dobro, bio je elegantan, ali mene je oduševio jedan drugi igrač. Raspitao sam se o njemu i saznao da se zove Luka Modrić. Odmah sam zatražio da mi se organizira večera s njim, htio sam ga dovesti u Napoli – otkriva Pierpaolo Marino pa nastavlja:

– Za taj transfer je u tom trenutku bilo dovoljno uložiti sedam, osam milijuna eura, a predsjednik De Laurentiis dao mi je zeleno svjetlo. Činilo je kako je sve idealno, međutim, tada su krenuli birokratski problemi. Naime, mi smo u tom trenutku igrali drugu ligu i nismo ga mogli dovesti jer Hrvatska nije bila u Europskoj uniji, a Luka je imao samo hrvatsko državljanstvo (Niko Kranjčar je imao dvojno državljanstvo).

Na kraju je Napoli morao odustati od transfera.

– Luka je nastavio rasti, godinu dana kasnije bio je još bolji pa je otišao u Tottenham za 21 milijun eura. Zaista sam znao da će izrasti u velikog igrača. Šteta što ga tada nismo mogli dovesti – zaključio je priču Marino.

>>Proslavljeni hrvatski treneri otkrivaju tko je najbolji – Šuker, Boban ili Modrić!

>>Ćiro: Šuker i Boban veći su od Modrića!

Komentara 2

Avatar Abcda
Abcda
16:32 13.02.2017.

Opet bombastican naslov, a u clanku .. nista, nula... )-;

DH
dh41400
21:59 13.02.2017.

Svake godine drukčija priča :D http://www.vecernji.hr/nogomet/napoli-je-mogao-dovesti-luku-modrica-za-osam-milijuna-eura-ali-im-je-bio-preskup-1029417

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije