Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Igor Tudor preporodio PAOK, razbili su Bröndby s pet komada!

Igor Tudor
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
20.08.2015.
u 22:48

Robert Mak zabio je tri pogotka i asistirao za dva, a Kace je promašio penal i Danci na kraju mogu biti sretni s ovih 0:5

Igor Tudor nije uživao povjerenje novinara koji prate grčki PAOK, skeptični su bili i navijači, ali nakon što je u pretkolima Europske lige pomeo sve pred sobom, stvari su se promijenile. Nova žrtva bio je nimalo bezazleni danski Bröndby, a iz Soluna je ispraćen s pet komada!

Tom pobjedom u prvoj utakmici četvrtog pretkola riješilo se pitanje prolaska u skupine Europske lige i Tudor se može u miru pripremati za što bolji start u grčkom prvenstvu, koje počinje ovog vikenda, a 22. kolovoza PAOK igra kod kuće protiv Xanthija.

Ako sve bude kao u ovom susretu s Brondbyjem, nema straha za Tudora. Postavio je odličnu taktiku, gosti nisu mogli do zraka i bezglavo su se branili sve do 17. minute kad je Mak zabio svoj prvi pogodak. Pridodao je poslije još dva (80. i 82.), a i asistirao je za drugi pogodak PAOK-a Pelkasu u 36. minuti, kao i za treći pogodak u mreži Bröndbyja Rodriguesu. Šteta što nije izveo udarac s bijele točke u 89. minuti jer u kakvoj je bio formi sigurno ne bi kao Kace promašio. Danci sad u uzvratu jedino mogu tražiti časnu pobjedu.

Nije to jedini rezultat u četvrtom pretkolu. Zanimljivo je bilo na drugim terenima, a treba izdvojiti pobjedu Dinama iz Minska nad Salzburgom 2:0, preokret Žiline protiv Athletica s 0:2 do 3:2, kao i Borussije Dortmund koju je domaći Odd vodio 3:0 i na kraju izgubio 3:4. Molde, koji je izbacio naš Dinamo (1:1, 3:3), pobijedio je Standard iz Liegea 2:0 te napravio velik korak prema skupinama EL.

SVI REZULTATI:

Astra - AZ 3:2
Dinamo Minsk - Salzburg 2:0
Qabala - PAO 0:0
Ajax - Jablonec 1:0
Krasnodar - HJK 5:1
Molde - Standard 2:0
PAOK - Brondby 5:0
Sparta Prag - Thun 3:1
Zorya - Legia Varšava 0:1
Milsami Orhei - St. Etienne 1:1
Atromitos - Fenerbahče 0:1
Rabotnički - Rubin Kazan 1:1
Steaua - Rosenborg 0:3
Young Boys - Qarabag 0:1
Žilina - Athletic Bilbao 3:2
Altach - Belenenses 0:1
Bordeaux - Kairat Almaty 1:0
Odd - Borussia D. 3:4
Viktoria - Vojvodina 3:0
Lech - Videoton 3:0
Southampton - Midtjylland 1:1

>> Predviđali su mu grčku tragediju, ali Tudor ih je oduševio...

>> Hajduk nije spasio ni sjajni Kalinić, Slovan će na Poljudu imati prednost

Komentara 2

DU
Deleted user
23:04 20.08.2015.

Molde - Standard 2:0 Da pljuvači Dinamo ih je trebao razvaliti. Tudore sretno. Čestitke.

DE
derin
00:14 21.08.2015.

Bravo Igore i sretno dalje., Bilić, Tudor, Bjelica pomalo nasi se šire po Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije