Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SUZDRŽAO SMIJEH

Zlatan Ibrahimović je zabijao svakakve pogotke, ali ovakav se ne viđa često!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Vine/Screenshot
27.03.2015.
u 22:37

Domaći vratar Cebanu je na samom početku drugog dijela utakmice kod rezultata 0:0 išao ispucati loptu koja mu je proslijeđena od njegovih suigrača, ali umjesto da lopta ode do centra igrališta, pogodila je Ibrahimovića u glavu

Zlatan Ibrahimović u karijeri je zabio mnoštvo prekrasnih pogodaka, pa i onih bizarnih, ali ovaj posljednji protiv Moldavije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj svakako je jedan od onih koji će se pamtiti u osmijeh na licu.

Domaći vratar Cebanu je na samom početku drugog dijela utakmice kod rezultata 0:0 išao ispucati loptu koja mu je proslijeđena od njegovih suigrača, ali umjesto da lopta ode do centra igrališta, pogodila je Ibrahimovića u glavu i ušla u gol!

Igrala se 46. minuta i bilo je to vrijedno prednosti od 1:0. Naravno da Ibrahimović nije mogao suzdržati smijeh, jer vidljivo je na samoj snimci da nije očekivao da će lopta završiti baš na njegovoj glavi. Smijali su se i njegovi suigrači, ali i radovali. U reprezentaciji Moldavije i na samim tribinama bilo je potpuno drugačije raspoloženje.

Navijači još nisu ni zauzeli svoja mjesta nakon odlaska na pauzu od 15 minuta, a svjedočili su ovom bizarnom pogotku. U 84. minuti dotukao ih je ponovno Ibrahimović, ali iz jedanaesterca i time je Moldavija u skupini G ostala posljednja s jednim bodom, a Švedska je zadržala drugu poziciju i ima devet nakon pet kola. Austrija je prva i ima 13 bodova.

REZULTATI KVALIFIKACIJA ZA EURO 2016.:

Crna Gora - Rusija 0:0 (prekid u 67. minuti)
Engleska - Litva 4:0
Lihtenštajn - Austrija 0:5
Makedonija - Bjelorusija 1:2
Moldavija - Švedska 0:2
Slovačka - Luksemburg 3:0
Slovenija - San Marino 6:0
Španjolska - Ukrajina 1:0
Švicarska - Estonija 3:0

>> Zlatan Ibrahimović uključio kameru u svlačionici, pogledajte što je snimio

Komentara 15

Avatar Idler 3
Idler 3
22:33 27.03.2015.

Majstor je majstor čak i ak pogodi slučajno >;-))

Avatar Titanov sin
Titanov sin
07:03 28.03.2015.

Nevjerovatno , ako netko misli da je ovo slučajno neka objasni zašto samo on redovito zabija takve golove ? Kad se sjetim one "škarice" ili gol petom vidi se da uvijek zna gdje je gol , nevjerovatna koncentracija i osječaj za prostor . Genijalno .

DU
Deleted user
06:25 28.03.2015.

Zaista je kralj,nad kraljevima,rodjen da bude nogometas,o kojem ce se pricati desetoljecima..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije