Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAKITIĆ SPREMAN

Torres nije bolji, Mandžo bi trebao igrati protiv Barcelone

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
28.01.2015.
u 11:55

– Bilo bi suludo tvrditi da postoji favorit u ovoj utakmici – kazao je Enrique

Prošle je sezone momčad Diega Simeonea u svih šest susreta s Barcelonom ostala neporažena, ali je u posljednjih mjesec dana od nje zabilježila dva poraza.

Nakon dva gostovanja na Nou Campu, prednost je domaćeg terena na strani Madriđana. Simeone zna kako prenijeti energiju prepunog Calderona i na svoje igrače pred kojima je težak zadatak sustizanja Barcelonina pogotka prednosti.

Zbog kartona Atlético neće moći računati na ključnog igrača obrane Diega Godina, a zbog ozljede upitan je i Koke.

Simeone dvoji i tko će se od prve minute naći u napadu. Miljenik domaće publike Fernando Torres ipak nije pokazao da je bolji od našeg Marija Mandžukića te je izgledno kako će Mandžo krenuti od prve minute u napadu uz neupitnog Antoinea Griezmanna koji je s dva pogotka protiv Rayo Vallecana samo potvrdio da je u sjajnoj formi.

– Da ne vjerujemo u prolaz, ne bismo ni izlazili na teren – kazao je mladi Francuz.

Barcelona na Calderon stiže s nizom od šest pobjeda, ali trener Luis Enrique poziva na oprez.

– Bilo bi suludo tvrditi da postoji favorit u ovoj utakmici – kazao je Enrique koji je najavio istu postavu kao i iz prvog susreta nakon što je protiv Elchea odmarao nekolicinu igrača. Među njima je bio i naš Ivan Rakitić, za kojeg se pojavila bojazan zbog boli u koljenu koju je osjećao. Enrique je kazao da nema govora o nikakvoj ozljedi i da je naš reprezentativac u savršenoj formi prije večerašnjeg susreta.

U početnu će se postavu vratiti i Luis Suárez koji je svoj 28. rođendan proslavio na klupi protiv Elchea.

Treća će sreća za Atlético biti isključivo uspiju li zaustaviti ubojiti trojac Suárez, Neymar i Messi.

A Prema navodima talijanskih medija, odbjegli veznjak Rijeke Mato Jajalo na korak je do potpisa ugovora s Palermom. Nakon Strinića i Čopa postao bi već treći Hrvat koji je u siječnju prešao u neki klub Serie A.

>> Mandžukić je bio blizu Borussije, ali je Klopp stopirao transfer

Komentara 6

DU
Deleted user
13:53 28.01.2015.

Torres možda nije bolji, ali je počeo zabijati iz igre. Manđo zabija trenutno samo iz penala. Vidjet ćemo danas kako će to sve skupa izgledati na terenu. Kladio bih se da će Barca ispasti.

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
14:37 28.01.2015.

Torres je domači nevini vitez i čudo od igrača, Mandžo bi trebao ponosno sedjeti na rezervnoj klupi protiv Barcelone.

DL
Drora Luz Homen
23:45 28.01.2015.

Levandovski bolji od Mandžukića u Bayernu?? Ne trebate vjerovati meni, ali pitajte igrače Bayerna, i možete i gledati statistiku. Ove godine u Bayernu Robben i Muller su zvijezde i Lewandovski nije zabio niti pola od onoga što je Mandžo zabioo zabio u prvoj polovini sezone. Ne mogu razumjeti vaše stavove anti Mandžo- Mogu razumijeti (ne opravdati) stav trenera, on je zaljubljen i ljubav je slijepa. Ali Hrvati? Samo Rakitić je jedan pravednik u sodomu. Najbolje bi za Mandžu bilo da ide igrati daleko, on je dobar, pošten ćovjek koji nikad se ne tuži, ne govori protiv nikoga, nikad ne traži osvetu... Izgleda da samo 50 godina zanimanjem nogometa nije dovoljno da razumijem ovog trenda pluvanja po Mandžu. Kamo ide ovaj svijet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije