Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
El clasico

Enrique nije dobio ništa sa Xavijem umjesto Rakitića

Ivan Rakitić Barcelona
Reuters (Ilustracija)
26.10.2014.
u 09:15

Zbivanja na terenu, statistika, a na kraju i završni rezultat ne daju za pravo Barceloninu treneru.

Postavljanjem Xavija u početnu postavu protiv Reala Luis Enrique iznenadio je mnoge. Jer Raketa je odigrao osam prvenstvenih utakmica, a Xavi šest, od čega samo četiri od prve minute.

I nije samo krajnji ishod, poraz 3:1, pokazatelj da je Barcelonin trener pogriješio, nego i učinak dvojice konkurenata za jedno mjesto.

Učinak dvojice veznjaka u El Clasicu možete pogledati na portalu Goal.com!

>>Real preokrenuo protiv Barcelone, Suarez debitirao, Modriću ovacije

>>Luis Enrique: Ne žalim što sam stavio Suareza u prvih 11

Komentara 6

CA
carpediem
09:33 26.10.2014.

Na ovo mogu samo ponoviti moj komentar odmah poslije utakmice : Ovo je bila totalno pogresna taktika od Barcelone jer su krenili sa tiki-taka taktikom a tu taktiku najbolje razbija Angelotti zato ( ne sto je Rakitic nas Hrvat )) je Rakitic trebao ranije uci u igru ili kreniti od pocetka jer Barcelona je agresivnija kad mjesa taktike i bas se dobro zna kako je Real najopasniji na kontre a Barca je vodila 1:0 i tad je se trebala povuci i sa dugim loptama ici u kontre ali Angelotti je stari lisac i navukao je Barcu na tanak led tako da Barca treba biti sretna samo sto su primili tri gola a nas Luka je bio pravi ovako konstantno igrati dobro i to to u vrhu svjetskog nogometa na El Clasico je dokaz da je medju prvim u sredini. I jos dodati Da je Raketa igrao 30 min. a Xavi 60 min.

ĆA
ćaćaća
11:25 26.10.2014.

raketa je trenutno bolji..

PA
pacman
13:26 26.10.2014.

joj, koliko gluposti! da je messi zabio za 2:0 onda bi Enrique bio genijalac. najlakše je pametovat poslije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije