Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATI NA OTOKU

Englezi žestoko 'opleli' po Lovrenu! Kramarić: Bit će teško s Evertonom

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
20.02.2015.
u 19:19

– Hrvat plaćen 20 milijuna funti najbolji je posao ovog ljeta, ali za Svece – piše Daily Mail

Britanski Daily Mail donio je priču o trojici igrača koji su ovog ljeta iz Southamptona stigli u Liverpool za 50 milijuna funti kako bi Redse pogurnuli prema naslovu prvaka. Međutim, kako pišu Englezi, pokazali su se kao promašaji pa umjesto osnaženih Redsa i oslabljenog Southamptona ove sezone svjedočimo obrnutom scenariju.

Rezime je to članka o Adamu Lallani, Rickieju Lambertu i Dejanu Lovrenu.

– Hrvat plaćen 20 milijuna funti najbolji je posao ovog ljeta, ali za Svece! Doživio je katastrofu na Merseysideu, o čemu govori činjenica da mu je Emre Can preoteo mjesto u sastavu – piše Daily Mail i dodaje:

– Pokazao se nepouzdanim te je sklon pogreškama, a to nikad nije dobro za obrambenog igrača. Mogao bi napustiti klub na ljeto.

I dok Lovrenu ne cvjetaju ruže, drugom Hrvatu dobro je krenulo na Otoku. Andrej Kramarić dvije utakmice zaredom upisao se u strijelce za Leicester City. Doduše, njegov sastav oba puta je pobijeđen, no Krami je to podiglo samopouzdanje uoči gostovanja kod Evertona.

– Moramo se koncentrirati na sebe iako znam da je Everton odlična momčad sa sjajnim igračima. Bit će to sigurno teška utakmica, ali moramo dati sto posto od sebe i onda se možemo nadati pobjedi – rekao je hrvatski napadač i dodao:

– Postignuti golovi mnogo mi znače za samopouzdanje. Nadam se da ću zabiti i Evertonu.

>>Celtic izvukao 'nemoguće' protiv Intera, Balotelli slomio Bilića!

>>Aston Villa izbacila Leicester, Kramarić zabio počasni pogodak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije