Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA

Engleski velikani u lovu na Hrvata, Chelsea nudi 65 milijuna eura!

Perišić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
24.04.2017.
u 12:50

Talijanski mediji javljaju da će klub sa Stamford Bridgea ponuditi 65 milijuna eura.

Engleski velikani u lovu su na Ivana Perišića. Nakon što je Manchester United ponudio 60 milijuna eura za hrvatskog veznjaka, Chelsea je spremio još bolju ponudu.

Talijanski mediji javljaju da će klub sa Stamford Bridgea ponuditi 65 milijuna eura. Pišu i da ga je Inter spreman prodati kako bi zadovoljio financijski fair-play. Dobro će i zaraditi na njemu budući da su ga platili 16 milijuna.

Perišić je ove sezone odigrao 37 utakmica te zabio deset golova uz devet asistencija.

>> Evo kome je Rakitić posvetio majstorski gol Realu

Komentara 1

OM
omar
17:17 24.04.2017.

Ma nek bježi iz tog Intera oni neće bit sposobni još dve sezone borit se za naslov u Serie A, a i mjesta za LP su upitna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije