Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda

Engleski trener vratio se iz Umaga i suprugu pregazio automobilom!

redknapp
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/9
20.10.2016.
u 12:35

Nogometni trener nesretnu je Sandru želio odvesti u kupnju u Westbourne. Zaustavio je svoj Range Rover kako bi supruga izašla, ali kada je htio krenuti dalje, nije primijetio kako je njezin kaput ostao zaglavljen

Supruga Harryja Redknappa završila je u bolnici. Naime, legendarni engleski trener automobilom je vukao svoju suprugu Sandru po cesti te joj prešao preko noge.

Harry Redknapp vratio se iz Hrvatske gdje je u Umagu održao predavanje. Nogometni trener nesretnu je Sandru želio odvesti u kupovinu u Westbourne.

Zaustavio je svoj Range Rover kako bi supruga izašla, ali kada je htio krenuti dalje, nije primijetio kako je njezin kaput ostao zaglavljen.

Jedan od svjedoka ispričao je kako je žena vrištala od bolova i kako je bilo mnogo  krvi.

– Bilo je puno krvi na cesti, a Harry je bio izvan sebe. Bila je to čudna nesreća – rekao je svjedok. 

Redknappova supruga Sandra prebačena je u bolnicu gdje je operirana. Britanski mediji pišu kako ima ozbiljne ozljede.

– Harry je želio pomaknuti automobil, ali nije vidio kako njegova žena još nije izašla, a potom je pala. Po dolasku vozila hitne pomoći pomaknuo je svoj automobil kako bi ono moglo proći te su zajedno otišli u bolnicu – ispričao je drugi svjedok.

Izvori bliski obitelji govore kako je operacija protekla dobro i kako bi se nesretna Sandra trebala brzo oporaviti.

Komentara 12

NE
Nemanadimak
12:35 20.10.2016.

mnogo puno krvi! zao mi je gospodje ali novinar kao da je pripadnik romske pipulacije te koristi riječi sa pijace. vjerojatno će mi komentar biti obrisan ali ovo je jedino što se da pročitati iz ovog članka :)

RU
RUKOMET333
12:48 20.10.2016.

E da nisi bio u Umagu nebi je zgazio.. Kakva je veza izmedju Umaga i udesa?

GR
grgaman
13:03 20.10.2016.

Kakve veze ima Umag druze sa nezgodom. Bio je covjek na puno mjesta u svom zivotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije