Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije samo Sam

Engleski nogometni savez trese još jedan korupcijski skandal

Sam Allardyce
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.09.2016.
u 10:52

Engleski nogometni savez (FA) i policija su dobili na uvid materijal od lista "Daily Telegrapha".

Sada već bivši engleski izbornik Sam Allardyce nije jedini koji je primao mito za transfere igrača, naime to je isto činilo još osam sadašnjih ili bivših trenera Premier lige, piše "Daily Telegraph". 

Allardyce je upravo zbog ovog otkrića britanskog lista, koji tvrdi da je pritom zaradio 400.000 funti, podnio ostavku nakon što je vodio 'gordi albion' samo 67 dana. 

Allardyce je snimljen kako s lažnim konzorcijem s Dalekog istoka, koji su glumili trojica novinara Daily "Telegrapha", dogovara transfere igrača, a snimljene su i njegove izjave u kojima omalovažava svog prethodnika Roya Hodgsona. "Daily Telegraph" tvrdi da u toj aferi sudjeluje još osam sadašnjih ili bivših Premier League trenera i dva trenera iz drugih engleskih liga, međutim ne otkriva njihova imena.

Isti izvor poseduje i snimak na kojem je agent Pino Pagliari, koji je izgubio licencu kada je otkriveno da je sudjelovao u namještanju utakmica, s još dvojicom muškaraca razgovara kako su platili nogometnim stručnjacima za usluge. 

Engleski nogometni savez (FA) i policija su dobili na uvid materijal od lista "Daily Telegrapha". 

Komentara 4

KE
kentie
11:25 28.09.2016.

I sad mi mnogi zagriženi i izgriženi nogometni lunetici i fanatici govore kako je Premiership dok je vijeka i pamtivjeka ljudskog roda i naroda, jedino mjesto na svijetu u hramu nogometa, gdje vlada fairplay i poštenje bez pardona i bontona, jer zaboga Englezeri su izmislili fairplay u nogometu i svjetskom sportu uopće. Da ne povjeruješ i pobluješ se. Samo kad se sjetim šetnja igre Englezera protif Ukrajine u Ukrajini u kvalifikacionoj tekmi za svjetsko 2010. dođe mi teška muka i bruka oko struka, di je njihov prvi borbeni sastav repke izgubio "samo" sa 1:0. Lijep ,pristojan i prifatljiv rezuljtat za oko, uši i bol u duši nema šta. A izbornik ingleške repke tada je bil Fabio Capello, oliti po naški Šiško Šeširko, koji je btw. prije toga bil coach Juventusa kad se dogodila afera namještanja, a on na čudesan način "zbrisal" u Realj de lja Madrid, te za kaznu afere namještanja, njegov Juventus otplovil u treću ligu sa dvajes bodova minusa. Eto ti što je profi njogomet, čak i u Ingleškoj. Sad se to vidi i ne zavidi u prirodi i pravoj prigodi.

BU
BubyZG
15:51 28.09.2016.

Ma kako li su se usudili prisluškivati i snimati nekoga bez naloga istražnog suca ?? I još su organi represije ( policija ) odlučili po tome postupati ????? Mislim da jo najbolje da Velika Britanija što prije ode iz EU, jer će inače zaraziti hrvatsku policiju i sudove, pa više nećemo moći dogovarati mutne poslove na miru i bez straha da nas netko ne uhvati i snimi ( ovo ne vrijedi samo za Sabu ) !

DD
dr dragon
16:22 28.09.2016.

to im se nece uvaziti na sudu jer su snimani a nisu ih smjeli snati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije