Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matija Đulvat

Emotivno pismo predsjednika Futsal Dinama: Ovakav strelovit uspon nisu očekivali ni najveći optimisti

Futsal Dinamo
Foto: Futsal Dinamo
1/7
01.10.2016.
u 15:41

"Takav strelovit uspon, kakvog nisu očekivali ni najveći optimisti, ne bi bio moguć bez vas, našeg šestog i najboljeg igrača, najvećeg sponzora i najvećeg promotora."

Matija Đulvat, predsjednik MNK Futsal Dinamo, poslao je pismo svim navijačima i članovima svoga kluba.

"Koristim priliku osobno vam se zahvaliti na podršci koju ste nam iskazali u prve dvije godine funkcioniranja kluba prema demokratskom modelu „jedan član, jedan glas“. U kasno ljeto 2014. krenuli smo zajedno, sa Šalate, u pohod na prvu ligu kao amaterski klub s kvartovskim igračima.

U samo dvije godine stvorili smo momčad s kojom se s pravom možemo nadati naslovu prvaka države. Takav strelovit uspon, kakvog nisu očekivali ni najveći optimisti, ne bi bio moguć bez vas, našeg šestog i najboljeg igrača, najvećeg sponzora i najvećeg promotora.

Zahvaljujem u ime Kluba svim navijačima, svim članovima, osobnim sponzorima i kupcima godišnjih ulaznica što promičete Dinamove vrijednosti, živite za naš klub i gurate ga kako bi svakoga dana bio sve bolji i kvalitetniji.

Od srca Vam zahvaljujem još jednom na podršci koju nam pružate. Pozivamo vas na zajedničko druženje koje počinje danas u 18 ispred “Dvojke” Doma sportova, a završit će kasno nakon tekme u, nadamo se, slavljeničkom raspoloženju", napisao je Đulvat uoči današnje utakmice s Novim Vremenom u Domu sportova (20h).

Komentara 5

DA
davnor
17:50 01.10.2016.

Želim vam i dalje puno uspjeha a pravi dinamo ostavite na miru za njega ćemo navijat mi ostali onakav kakav je.

MI
MikiPrdekana
15:50 01.10.2016.

Za Dinamo bez kriminalaca

IV
ivanlac27
19:51 01.10.2016.

Futsal dinamo ide polako ali sigurno ka tome da postane i sluzbeno dio gnk dinama, samo kad se skupstina ocisti od olosa iz sesveta koji su na platnom spisku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije