Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI HAJDUKOVAC

Elvir Maloku briljirao u pobjedi Gimnastica

Maloku
Foto: Gimnastic
1/2
12.10.2016.
u 22:23

Maloku je zabio pogodak za Gimnastic i to glavom za 1:0 u 24. minuti.

Elvir Maloku (20), bivši ofenzivni veznjak splitskog Hajduka, večeras je bio jedan od zaslužnijih što je drugoligaš Gimnastic Taragona izborio prolazak u sljedeću fazu španjolskog nogometnog kupa. 

Njegov je klub, nakon jedanaesteraca u trećem kolu izbacio Rayo Vallecano (5:4). Osnovni dio susreta završio je remijem (1:1), a baš je Maloku zabio pogodak za Gimnastic i to glavom za 1:0 u 24. minuti. Maloku je odigrao prvo poluvrijeme, a zamijenjen je zbog jednog neugodnog udarca. 

Dečko kojeg nisu na pravi način cijenili u Hajduku, od dolaska u Španjolsku je procvjetao u igračkom smislu. Zadnjih nekoliko kola jedna je od boljih igrača Gimnastica, a španjolski mediji špekuliraju da su oko na njega već bacili neki ozbiljni prvoligaši. Među njima i Sevilla, čiji skauti su gledali Malokuovu izvedbu protiv Rayo Vallecana. 

Čini se, da bi se Maloku mogao pokazati kao još jedna pogreška Hajdukove struke. Ukoliko se uistinu nametne i zaigra u prvoj ligi, sigurno će upasti u konkurenciju igrača za nacionalnu vrstu. Podsjetimo, Maloku je prošao sve hrvatske mlađe reprezentativne selekcije. Ovaj dvadesetogodišnjak, kao i još neki prije njega, očito će morati obilaznim putem do cilja...

Komentara 1

PK
PKE
07:11 13.10.2016.

Nažalost nakon šikiniranja od strane stručnog stožera HNS-a, kada jedan važan stručnjak pokazao neinteres za njega, Maloku se odlučio zaigrati za Albaniju iako World Soccer ga proglasio prije tri godine trećem najboljem igraču svijeta za svoj dob. Velika šteta jer mali također može izvrsno igrati lijevi bek...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije