Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA REKLAMA!

'Braća Mamić trljaju ruke, za njihovog igrača tuče se pola Europe!'

Braća Mamić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
05.05.2015.
u 12:54

'Nije čudo da mu je idol Ronaldinho jer ga često oponaša potezima – piše El Mundo Deportivo i navodi da je Ćorić najmlađi strijelac u povijesti Europske lige.'

Zdravko i Zoran Mamić mogu biti sretni jer su pogodili s dovođenjem Ante Ćorića iz Red Bull Salzburga. Cijela Europa zna za njega pa bi uskoro mogla stići u Maksimir neodoljiva ponuda!

Barem ako je vjerovati španjolskom El Mundo Deportivu, koji mu je posvetio cijelu stranicu i opisao ga kao supertalentiranog veznjaka.

– Ima jako dobar dribling i tehniku, izvrsno dodavanje i samo treba poboljšati fizički aspekt, ali što se toga tiče, ne treba zaboraviti da ima samo 18 godina – piše ugledni španjolski list te dodaje:

– Braća Mamić trljaju ruke, nakon Luke Modrića, Matea Kovačića i Alena Halilovića imaju novi talent, igrača za kojeg se tuče pola Europe. Nije čudo da mu je idol Ronaldinho jer ga često oponaša potezima – piše El Mundo Deportivo i navodi da je Ćorić najmlađi strijelac u povijesti Europske lige.

Gol Astri postigao je sa samo 17 godina i 157 dana.

– Nepoznanica je samo treba li ostati ili je spreman otići, ponuda ne nedostaje.

>> Zlatna nogometna mladež: Na listi čak petorica Hrvata, a prvi od njih Alen Halilović

Komentara 72

VT
veliki tamburaš
13:43 05.05.2015.

Volio bi da i Hajduk ima svog Mamića,pa bi naše prvenstvo bilo interesantnije,a i klubovi bi imali više uspjeha u EU kada bi nam liga bila jača. Nadam se da če se sjekira zakopati i da če navijači se vratiti na stadion i podržati naš voljeni klub

Avatar dosadni
dosadni
13:10 05.05.2015.

ja bi Zdravka stavil za ministra financija, bez zezancije, jedino treba imati stvarno ogromnu plaću, nitko ga nebu jahal, a sa novcima je majstor

FI
fileck
13:03 05.05.2015.

Volio ih čovjek ili ne, ali morate im priznati da smisla za posao i zaradu imaju. Kad si Dinamo privatiziraju, biti će to pravi obiteljski business.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije