Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE IH

Eksplozija Hrvata: Pogledajte golčinu Jelavića škaricama!

Nikica Jelavić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.09.2014.
u 18:52

Kao i u slučaju QPR-a i Stoke Cityja, završilo je između Hull Cityja i Newcastlea 2:2.

Subotnja eksplozija Hrvata u engleskoj Premijernoj ligi! Napokon se otvorilo i Niki Kranjčaru, povratniku na londonski Loftus Road, majstoru čiji je fantastičan pogodak iz slobodnog udarca spasio QPR od poraza od Stokea. Niko je, prebaciši živi zid u Platinijevu stilu, osigurao domaćinu remi (2:2) i ispraćen je s travnjaka ovacijama.

Stoke City omiljena je Nikina mušterija, ovo mu je bio treći pogodak tome suparniku, te ukupno 19. u Premijernoj ligi. Na toj ljestvici vodeći je Nikica Jelavić, strijelac za Hull City, na gostovanju u Newcastleu.

Nikičin pogodak (23. u Premijernoj ligi) donio je vodstvo Hullu u 48. minuti, no ni vodstvo 2:0 (Diame) nije bilo dovoljno za pobjedu. Završilo je 2:2.

>> Jelavić preskočio Bokšića i postao naš najbolji strijelac u Premier ligi

Komentara 4

DF
dario.franjic11
01:53 21.09.2014.

Bit ce nesto potpisat ce za lecester u drugoj ligi da hul siti nedki mocan klub

BU
Bubalamala
09:03 21.09.2014.

i corava koka ponekad pogodi zrno !

Avatar franioprvi
franioprvi
22:28 20.09.2014.

Super . Ovo nije znao ni Ronaldino , ni Bosko Balaban ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije