Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U novom Maxu!

Ekskluzivno iz Brazila: Kako je Dudu postao junak favele

novi MAX!
Foto: Action Images
1/6
17.04.2015.
u 13:08

Otvoreni intervju Zlatka Vujovića za Max: Vode hajku na Vučevića, a on je Hajduku oprostio 300.000 eura

Novi Max! u subotu, 18. travnja, otkriva ekskluzivnu priču iz Brazila kako je bivši reprezentativac, uz to što je velika zvijezda Flamenga, postao idol u jednoj od najsiromašnijih četvrti Rija, u faveli u kojoj mladi sada igraju u hrvatskim dresovima i pod imenom - Vila Croacia. "Zahvaljujući našem Duduu, ostvarili smo san", kažu mali nogometaši koji obožavaju Eduarda.

Novi Max! otkriva i kako se kuha najveći transfer u povijesti nogometa - Real prodaje Ronalda! CR 7 može otići za rekordnu odštetu, a Modrić ne smije - oko njega će na Bernabeu graditi novu momčad nakon Ronaldove ere.

Veliki intervju za Max! dao je legendarni Zlatko Vujović koji se hrabro vratio na Hajdukovu klupu. As iz najvećih Hajdukovih vremena otvoreno kaže: Vodi se hajka na Vučevića , a on je Hajduku oprostio 300.000 eura i putuje po Europi bez kune u džepu da bi mogao kupiti igrača. Naravno da ću i ja raditi besplatno raditi u Hajduku, neću se busati u ljubav prema Hajduku, a sisati mu krv, kao oni koji su najglasniji...

Max! otkriva i novog Hrvata u Atleticu Madridu, mladog Luku Mauera kojeg već zovu "Atleticovim Modrićem", a predstavljamo i najveće otkriće košarke sezone, Ciboninog supertalenta Antu Žižića. Predstavljamo i košarkaške velikane Zorana Slavnića i Nikolu Vujčića, te novog Hrvata u Barceloni - Marka Kopljara.

Samo Max! svake subote predstavlja najbolje nogometne škole u Hrvatskoj i objavljuje nove epizode kultnog stripa Nipper.

Novi Max! je pun darova: osim što darujemo 50 ulaznica za utakmicu Prve HNL, Dinamo – Osijek, SVI čitatelji koji kupe Max! od subote u samostalnom izdanju dobivaju i DVD "Kraljev govor"!

>>Karijera Zorana Savića: Dogovorio se s Cibonom, ali je Maljković je bio brži

Foto: VLm

Komentara 12

D1
d12345
14:55 17.04.2015.

I onda nas "tolerantni"nazivaju rasistima..........licemjeri

Avatar Bekrija
Bekrija
14:21 17.04.2015.

Dudu je iskreniji i veći Hrvat od blio kojeg mamićevca. Sretno Dudu!

21
215794
17:17 17.04.2015.

Drago mi je zbog Dudu, jos me boli sto Kovac nije dao priliku njemu I Samiru protiv Brazila iako cjenim Kovaca jos ga uvjek gledam kroz maglu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije