Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bundesliga

Eintracht golom u 90. minuti prikovao HSV za dno ljestvice

hamburg
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.09.2014.
u 20:30

Hamburžani su na pogodak čekali 508 minuta i time oborili dosadašnji rekord Bochuma iz sezone 1979./1980. koji pogodak nije postigao 475 minuta.

U posljednjim susretima 6. kola Bundeslige Eintracht Frankfurt slavio je u gostima kod HSV-a (2:1) dok je Augsburg bio bolji od Herthe (1:0).

Seferović je pogotkom u 44. minuti u Hamburgu doveo Frankfurt u vodstvo, a gotovo nevjerojatno zvuči podatak kako je izjednačujući gol N. Müllera u 58. minuti bio tek prvi HSV-a ove sezone u Bundesligi! Štoviše, na pogodak su čekali 508 minuta i time oborili dosadašnji rekord Bochuma iz sezone 1979./1980. koji suparničku mrežu nije zatresao 475 minuta.

Ipak, totalno razočarenje nastupilo je u posljednjoj minuti susreta kada je za goste pogodio Piazon i prikovao HSV za dno ljestvice. Ivo Iličević nije nastupio za domaću momčad.

 

Dodajmo kako je pobjedu Augsburgu donio Verhaegh pogodivši u 27. minuti s bijele točke.

Vodeći je Bayern sa 14 bodova, Eintracht je sedmi (9 bodova), Hertha 14. (5), a HSV posljednji sa 2 boda.

>>Olić: Baš sam dobro pogodio za pobjedu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije