Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROSTIO SE U SALZBURGU

Eduardo: Žao mi je što ću napustiti Dinamo, ali Chelsea se ne odbija

Salzburg - Dinamo
Foto: EXPA/Pixsell
1/8
25.08.2016.
u 08:15

– Ponosan sam i sretan nakon ove utakmice. Dinamo opet igra u Ligi prvaka i to je jedan ogroman uspjeh. Žao mi je što ću napustiti ovako divne dečke i odlične igrače. Ali meni su 34 godine i ovakva se ponuda ne može odbiti. Zove me veliki klub, zove me Chelsea.

Što se događalo u planovima Dinamovih čelnika, ne znamo, ali sigurno smo da nisu baš vjerovali u plasman u Ligu prvaka. Jer da jesu, ne vjerujemo da bi prodali sve najbolje igrače, iako su ponude jako dobre, a novac sjajan. Pjaca u Juventus za 23 milijuna eura, Rog u Napoli za 18 i Eduardo u Chelsea za 5. Vrtoglavih 46 milijuna, još od premija nekih 15. Blagajna puna do vrha, no kakvu će to modri imati momčad za sučeljavanja s najboljim europskim nogometnim družinama. Na to pitanje odgovor će morati dati čelnici kluba u sljedećih osam dana koliko traje famozni ljetni prijelazni rok. 

Slavlje s publikom 
Dinamovi nogometaši su nakon posljednjeg sučeva zvižduka trčali prema navijačima, svojoj klupi, treneru. Dugo, dugo su modri dečki na samom travnjaku proslavljali veliki rezultat. Nakon prve utakmice i 1:1 malo je bilo onih koji su vjerovali u povoljan rezultat i plasman u najprestižnije klupsko nogometno natjecanje.  

Dinamov vratar Eduardo, kojem je ovo bila posljednja utakmica u modrom dresu ostao je najduže uz ogradu gdje se nalaze navijači zagrebačkog kluba. Skinuo je svoj žuti dres s Dinamovim grbom, dopustio navijačima da ga grle i ljube. Nakon toga je otišao prema izlazu, mahnuo prema loži i izgledao je kao da mu se ne ide tog trenutka s travnjaka na stadionu Salzburga.

– Ponosan sam i sretan nakon ove utakmice. Dinamo opet igra u Ligi prvaka i to je jedan ogroman uspjeh. Žao mi je što ću napustiti ovako divne dečke i odlične igrače. Ali meni su 34 godine i ovakva se ponuda ne može odbiti. Zove me veliki klub, zove me Chelsea.

Komentara 17

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
09:37 25.08.2016.

Eto,Flak.Vidiš da nije teško biti novinar.Samo se ostavi svojih komentara jer nisi potencijal za komentatora.

Avatar babas
babas
09:35 25.08.2016.

Velik uspjeh već oslabljenog Dinama,treba hitno kupiti nekoliko dobrih pojačanja ukoliko žele uzeti koji bod u LP. U protivnom će biti kanta za napucavanje.

LU
lukivoda
08:47 25.08.2016.

ne brini se ti za Dinamo kak bu u ligi prvaka.Znam da si malo u šoku ali nemoj glumiti zabrinutost.Danas ti igra Zvezda pa požuri na "tvoj najveći stadion".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije