Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dudu u formi

Eduardo opet zabio za Šahtar, Ćorluka ozlijedio zadnju ložu

Eduardo da Silva
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.07.2016.
u 21:17

Dudu je svoj drugi pogodak u drugoj utakmici ove sezone zabio u prvoj minuti sudačke nadoknade

U 2. kolu ukrajinskog prvenstva Šahtar je na gostovanju kod Odesse pobijedio sa 4:1. Među strijelce za momčad iz Donjecka bio je i naš Eduardom koji je u igru ušao u 48. minuti. 

Dudu je svoj drugi pogodak u drugoj utakmici ove sezone zabio u prvoj minuti sudačke nadoknade. Darijo Srna igrao je cijelu utakmicu za Šahtar.

Počelo je prvenstvo u ruskoj ligi, a novu sezonu otvorio je derbi Zenit - Lokomotiv. Utakmica je završila 0:0, a hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka je zbog ozljede izašao iz igre u 85. minuti.

Branič Lokomotive požalio se na ozljedu zadnje lože.

>>Karius nokautirao Lovrena i slomio kost te pauzira dva mjeseca 

Komentara 2

DU
Deleted user
10:03 31.07.2016.

Nije taj nekakav "Dudu", on je Eduardo da Silva! Hoćemo se onda svi (službeno?) nazivati nadimcima? "Zico", "Pele", "Garincha", "Muller (!!!)", "Kaka", itd., itd... zašto??? To što im FIFA dozvoljava da (i) službeno koriste nadimke, je nedopustivo. Prezimena su im dugačka??? Pa to je njihov problem! Uostalom, ima masu Brazilaca i u drugim sportovima, sa isto tako dugačkim imenima i prezimenima, i nigdje se (ama baš ni u jednom drugom sportu) Brazilci ne koriste nadimcima, nego samo u nogometu! Zašto???

Avatar nula
nula
10:03 31.07.2016.

Zadnja loza, to je 6 tjedana pauze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije