Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK EDUARDO:

Ne sjećam se i da sam čuo za ovakvu utakmicu, glavno da smo prošli!

Eduardo
Igor Kralj/PIXSELL
04.08.2015.
u 23:15

'Tri penala, a samo jedan gol, velikih broj naših prilika kojima smo i prije mogli riješiti pitanje prolaza da bi na kraju bilo napeto.'

Molde će dugo žaliti za propuštenim protiv Dinama i tih 3:3 u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka. No zato hrvatski prvak može slaviti, bez obzira na sve što se vidjelo na travnjaku. Jesen u Europi je osigurana, u klupsku blagajnu će minimalno dodatnih pet milijuna eura i kontinuitet u europskim natjecanjima je tu.

- Kakva utakmica... Sigurno jedna od najzanimljivijih koje sam igrao, a vjerujem i koje su navijači gledali. Nije bilo lako. Vodili smo 3:0 i stvarno se činilo da ćemo lako proći, a onda je na kraju ipak bilo teško, ali svakako je najvažnije da smo prošli. Rekao bih čak da je to danas jedino bilo bitno. Prošli smo dalje, osigurali europsku jesen i još smo u igri za Ligu prvaka - rekao je Marko Pjaca za službene stranice Dinama, a nadovezao se Arijan Ademi:

- Uf... Ne možemo mi jednostavno. Što uopće reći nakon ovakve utakmice? Šest golova, tri penala, crveni karton, puno žutih kartona, jako puno prilika... Svega je bilo, mogli smo i trebali i prije riješiti utakmicu, ali mislim da su gledatelji mogli uživati. Dobro, možda ne naši navijači kojima smo opet priuštili "zanimljivu večer". Ma jedino je bitno da smo prošli, da smo u play-offu Lige prvaka i da i dalje imamo šansu za Ligu prvaka.

Uz Pjacu i Ademija, najbolji je sigurno bio vratar Eduardo, koji je ponešto i pogriješio, ali više toga je spasio. U dugoj karijeri ovako nešto nije doživio i na kraju ipak lakše diše.

- Tri penala? Ne sjećam se stvarno da sam ikada i čuo za takvu utakmicu. Kakvih 90 minuta... Tri penala, a samo jedan gol, velikih broj naših prilika kojima smo i prije mogli riješiti pitanje prolaza da bi na kraju bilo napeto. Što reći? To je nogomet... Vodili smo 3:0, na kraju 3:3 i petnaest minuta koje nikako nisu htjele proći. Mislim da su gledatelji mogli stvarno uživati i neće brzo zaboraviti ovu utakmicu, a najvažnije da smo prošli dalje i da smo u petak u ždrijebu play-offa Lige prvaka - kazao je Eduardo.

>> Dinamo nakon drame u Norveškoj ipak osigurao jesen u Europi!

>> Luda utakmica, neka ovako bude i u četvrtom pretkolu!

>> Evo tko sve stoji Dinamu na putu do ulaska u Ligu prvaka

>> Uvede li Dinamo u Ligu prvaka, vrijedit će mnogo više od 12 milijuna koliko nudi Milan!

Komentara 20

CA
canajrasim-
01:39 05.08.2015.

ha,ha,ha Zoran je uz out-liniju mrtav hladan. Na pamet mi je pao Kruno Jurcic. Taj bi na toj tekmi dobio srcani udar.

ZA
!zagreb!
03:21 05.08.2015.

Nepotrebno si skrivio dva jedanaesterca.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:32 04.08.2015.

Iskreno je nakon 3:0 moglo bit i 5:0 ali to je nogomet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije