Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srna igrao

Eduardo nastavlja zabijati: U prvom kolu prvenstva zabio u pobjedi Šahtara

Eduardo da Silva
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.07.2016.
u 20:52

Donedavni kapetan hrvatske reprezentacije i rekorder po broju nastupa za "vatrene" Darijo Srna odigrao je čitav dvoboj za Šahtar.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo Alves da Silva bio je strijelac za Šahtar iz Donecka koji je novo ukrajinsko prvenstvo započeo 4-1 (3-1) pobjedom protiv novaka u ligi Zirke iz Koprivnickija.

Eduardo, koji je igrao do 72. minute, postigao je pogodak za 3-1 u 45. minuti.

Donedavni kapetan hrvatske reprezentacije i rekorder po broju nastupa za "vatrene" Darijo Srna odigrao je čitav dvoboj za Šahtar.

Suparnici hrvatskih klubova u 3. pretkolu Europske lige svoje će dvoboje 1. kola igrati u subotu, protivnik Hajduka Oleksandrija će gostovati kod Dinama iz Kijeva, dok će Vorskla ugostiti Čornomorec iz Odese.

Komentara 3

CI
Cicipici
18:12 23.07.2016.

Igracina ostaje igracina.....svaka cast majstore!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:35 22.07.2016.

Bravo Dudu!

DU
Deleted user
06:05 23.07.2016.

dudu je trebal biti na euru....sigurno bi znao zabiti portugalcima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije