Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMISTIČNI EDUARDO:

Molde je u prvoj utakmici imao sreće, idemo po naš san - Ligu prvaka!

Dinamo
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/11
03.08.2015.
u 12:26

'Očekujem vrlo tešku utakmicu, ali mi ćemo biti spremni. U prvoj utakmici mi smo bili bolja momčad, oni su nam iz jedine prigode postigli pogodak.'

Dinamo se u jutarnjim satima zaputio prema Norveškoj. Zoran Mamić prema Moldeu je poveo 19 nogometaša za koje vjeruje da modru momčad mogu odvesti do playoff runde Lige prvaka. U zračnoj luci vladao je veliki optimizam, baš svi u brojnoj ekspediciji Dinama vjeruju kako Molde mora pasti. I kako je kvaliteta definitivno na njihovoj strani.

- Nemamo baš pozitivan rezultat iz prve utakmice, ali mislimo da smo bolji od Norvežana. Samo to moramo potvrditi na terenu, iskreno se nadam da ćemo to i napraviti - kazao je kapetan Dinama Domagoj Antolić, pa nadodao:

- Pripremili smo se dobro za ovaj susret, analizirali smo prvu utakmicu, vidjeli gdje smo griješili. Siguran sam da smo nešto naučili i da ćemo u Norveškoj pokazati našu kvalitetu.

Dinamo pak već godinama bolje igra na gostovanjima.

- Istina, posljednjih godina bolje igramo na gostovanjima, nadam se da će tako biti i ovoga puta. I da ćemo u Europi otići korak dalje - završio je Domagoj Antolić.

Modri veliko povjerenje imaju i u vratara Eduarda koji je u Maksimir stigao baš zbog - Lige prvaka.

- Očekujem vrlo tešku utakmicu, ali mi ćemo biti spremni. U prvoj utakmici mi smo bili bolja momčad, oni su nam iz jedine prigode postigli pogodak. Fokusirani smo na ovaj dvoboj, Liga prvaka je naš san. Samim time, ovo je za nas najvažnija utakmica sezone. Dat ćemo sve od sebe, vjerujem da ćemo konačno imati i malo sreće - kazao je Eduardo.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Dinamo je veliki favorit, pa Molde nije ni sjena prošlogodišnje momčadi!

Komentara 17

GI
gismund
12:41 03.08.2015.

jooooj bolje šutite! očajno ste odigrali protiv moldea i sve dosadašnje utakmice HNL-a! sad vam je prilika da sve popravite, ali za to trener mora prestati s promašenom taktikom napadanja kroz sredinu gdje je gust blok moldea koji je skoro nemoguće probiti. također treba drugačije staviti igrače - dinamo mora ići preko krila i to ne bezglavo nabacivanje kakvo radi pivarić, nego s tehnički jačim igračima tj. pjaca lijevo krilo, fernandes desno krilo. hodžić u sredini bar jedno poluvrijeme, drugo henriquez. iza hodžića rog...a obrana ...bolje ne trošiti riječi, valjda će uspjeti napokon bar JEDNU utakmicu ne primiti gol od slabijeg protivnika!?!??

Avatar petrolio
petrolio
13:00 03.08.2015.

jedan gol će zabiti, nije molde baš toliko čvrst...ali valjda ćemo doživjeti da obrana ne popije opet gol, valjda mogu jednom ostati netaknute mreže???

TR
tragurion1954
13:20 03.08.2015.

Dajte dečki, malo realnosti. U Zagrebu je Molde lako mogao pobijediti, zašto mislite da će oni biti lošiji a vi bolji u uzvratu? prije da će oni biti još bolji a vi nepovezani, nespretni u obrani, zbunjeni. Rađe obećajte borbenostt i disciplinu pa neka pobijedi bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije