Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eduardo da Silva:

'Još sam 2007. znao da Mamić uzima novac, a reprezentacija je prošlost'

Eduardo da Silva
Foto: Shakhtar.com
1/5
24.11.2015.
u 18:15

Volio bih da susret Arsenala i Dinama završi remijem, bez pobjednika – kaže Dudu

– Jedva čekam ogled Dinama i Arsenala. Tad ćemo biti u karanteni, ali nema šanse da propustim ovu utakmicu, to su dva moja kluba. I baš zato volio bih da završi remijem, bez pobjednika – kazao je napadač Eduardo da Silva (32) za 24sata.  

Jedini je igrač u povijesti kojeg je Dinamo prodao Arsenalu, za 10-ak milijuna eura, a transfera u izvedbi pritvorenog Zdravka Mamića dobro se sjeća.

– Znate da sam s njim na sudu, da se borim za svoja prava, a ovo što sad izlazi na vidjelo svih je ovih godina bilo javna tajna, samo su mnogi šutjeli o tome. Ja sam to shvatio kad sam odlazio u Arsenal. Tad mi je bio menadžer i nakon tako velikog transfera bilo mi je jasno da nešto nije u redu. Sav novac od transfera išao je u klub, on kao menadžer po tome ne bi ništa zaradio. Bilo mi je jasno da uzima novac, samo nije bilo potvrde i dokaza za to. Dakle, još prije osam godina moglo se znati da neke stvari tu baš i nisu u redu – kaže Dudu.

Dodaje kako su nastupi za hrvatsku reprezentaciju za njega prošlost.

– Pomirio sam se s tim da je s reprezentacijom gotovo. Kad je izbornik Čačić bio u Kijevu, javio sam mu se i došao ga pozdraviti. Jako ga poštujem, trenirao me u Zaprešiću kao mladog igrača, ali s reprezentacijom sam završio. Mislim da sam Hrvatskoj puno dao i sad sam odlučio više se posvetiti obitelji i klupskim obvezama – kaže hrvatski Brazilac.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>>Dinamo više nije mušterija velikanima, ali je sada klub slučaj

Komentara 58

XT
Xtipe
18:42 24.11.2015.

A kaad te uzeo gladnog i ulagao novce u tebe pravio kucu u Brazilu lijepo ti bilo.kad si dobio x5 bmw i u njegovu hotelu dovodio julku i i druge cure Mamic ti bio tata.trebo te ostavit u Zapresicu istii ste prevaranti oba

Avatar wakanda
wakanda
18:54 24.11.2015.

Dudu da nije bilo maminja ti ne bi znao hodat. on je za tebe život dao, a ti tako o njemu.

PL
plahutar
19:12 24.11.2015.

"Nakon mog transfera sav je novac išao u klub a Mamić kao menadžer nije ništa zaradio" kaže Dudu i nastavlja da je po tome znao da nešto nije u redu!.....eh ljudi moji ,što rade tom Mamiču!Jadni li ste drugovi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije