Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZILSKO PRVENSTVO

Eduardo asistirao u pobjedi Flamenga protiv Corinthiansa

Eduardo da Silva
Flamengo
14.09.2014.
u 23:23

Na Maracani je domaća momčad slavila pogotkom Wallacea u 65. minuti.

Eduardov Flamengo je nakon dva prvenstvena poraza došao do važne pobjede protiv trećeplasiranog Corinthiansa (1:0) i sad ima 28 bodova u 21 odigranoj utakmici - dovoljno za udaljavanje od zone ispadanja.

Na Maracani je domaća momčad slavila pogotkom Wallacea u 65. minuti nakon asistencije Da Silve koji je odigrao cijelu utakmicu.

Bivši hrvatski reprezentativac je bio dosta aktivan i koristan te trener Vanderlei Luxemburgo nije imao potrebe mijenjati ga.

>> Eduardo: U Brazilu se osjećam kao stranac

Komentara 4

Avatar whitesox
whitesox
09:53 15.09.2014.

Bravo majstore

BS
bstrabi2
15:51 15.09.2014.

Niko Kovać.Se plako odrekao Dudua.Jer je on veču ljubav pramanašoj državi.Nego polovica njih koji sada igraju.On je Brazilac i takav mu je mentalitet,ali itako je jako i Hrvatsku voleo.Između njega i Jelavića je ta razlika.Što je Dudu tehnićki spremniji od Jelavića.Jelavić je dobar za neki klub,ali za repku????Poslije Bugarske se nadam daće ga Niko pozvat.Jer Mandža i Kramarić su premalo.Za tolke vezne igraće.Ako izgubi u Bugarskoj.Onda ne štima njegov sistem....

ZE
zekoslavmrkva
22:36 15.09.2014.

Glavno da vise nije u reprezentaciji ,izbacen po sistemu kroz prozor ,zivio Niko veliki shef ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije