Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegli prije policije

Edinu Džeki provalili u vilu u kojoj je bila supruga s kćerima!

Edin Džeko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.10.2016.
u 10:51

Zanimljivo, nogometaši Rome često su na meti lopova. Isto se dogodilo i Radji Nainggolanu, također u Casal Paloccu, gdje je i Džekina vila, a sličnih problema prije su imali Menez, Juan, Gervinho i Doumbia

Edinu Džeki, najboljem igraču i kapetanu BiH reprezentacije, odlično je krenula nova sezona u Romi, zabijao kao na pokretnoj traci, ali idilu mu je uništila činjenica da mu je provaljeno u vilu.

Dok je on bio na travnjaku, provalnici su na silu ušli u njegov dom, javlja Gazzetta. U tom trenutku unutra je bila njegova supruga Amra Silajdžić te kćeri Una i Sofija. Amra je začula buku i pozvala policiju, a razbojnici su prije njihova dolaska na brzinu uzeli novac (negdje oko 500 eura) te nekoliko dizajnerskih torbi.

Kada je policija stigla, provalnici su već pobjegli, a istraga je još uvijek u tijeku. 

Zanimljivo, nogometaši Rome često su na meti lopova. Isto se dogodilo i Radji Nainggolanu, također u Casal Paloccu, gdje je i Džekina vila, a sličnih problema prije su imali Menez, Juan, Gervinho i Doumbia.

>>Cijela Italija piše o Mihajlovićevoj izjavi: Nećete vjerovati zbog čega je srpski nogometaš izašao iz igre!

Ključne riječi

Komentara 1

MN
Mnd7779
12:06 28.10.2016.

Roma, Romi , Ruma. ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije