Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIVALI UŽIVAJU

Edin Džeko ismijao Manchester United nakon poraza od trećeligaša

Edin Džeko
Peter Byrne/Press Association/PIXSELL
27.08.2014.
u 10:00

Samo je kratko napisao "Hahahaha".

Poraz Manchester Uniteda rastužio je i razljutio njihove navijače, ali ostali su poprilično uživali gledati nogometnog velikana kako pada pred trećeligašem. Među njima je i Edin Džeko, koji im se narugao preko svog Twitter profila.

Zna se da Manchester United ima mnogo nesimpatija u Engleskoj, što zbog uspjeha, što zbog bogatstva, a neki će reći - što zbog naklonosti sudačke organizacije. Liverpool, Manchester City, Chelsea, Arsenal... i brojni drugi svaki će poraz Uniteda slaviti kao pobjedu svog kluba - ako ne i više.

Bosanskohercegovački reprezentativac svjestan je tog animoziteta, ali sigurno u njegovom smijehu nema previše zlobe, više je to taj "Hahahaha" reakcija koja je sinoć bila toliko česta. Jer, nakon onih 4:0 nema sredine, ili se smijete ili plačete - ovisno na kojoj ste strani.

>> Louis Van Gaal teško osramoćen, ali tvrdi da ni za čime ne žali

Komentara 7

Avatar franioprvi
franioprvi
11:27 27.08.2014.

Napisao je samo : hahahaha. Pa on i ne zna vise slova , a mos mislit na engleskom....

MA
maxxxx
10:36 27.08.2014.

nit se smijem niti plačem, a Džeko je ismijavanjem protivnika pokazao da je go*no od čovjeka

BL
blafra1
11:58 27.08.2014.

Edine to si naučio u obitelji pazi da ti se ne razbije o glavu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije