Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ĆE BITI PRVAK?

Džeko: Derbi na Anfieldu nije odlučio prvaka, bit će neizvjesna borba

Edin Džeko
Foto: Reuters (Ilustracija)
14.04.2014.
u 23:03

- Prerano je reći kako je derbi na Anfieldu odlučio o naslovu prvaka, jer nama je ostalo još šest utakmica do kraja, a Liverpoolu i Chelseaju po četiri - rekao je Džeko.

Liverpool je u derbiju 34. kola Premiershipa na Anfieldu sa 3:2 pobijedio Manchester City i tako došao u priliku da nakon 24 godine osvoji naslov prvaka Engleske. 'Redsi' drže sve u svojim nogama, trenutno imaju 77 bodova, dva više od Chelseaja, te sedam više od Cityja, međutim 'građani' imaju dvije utakmice manje. Edin Džeko uvjeren je kako će borba za naslov trajati do posljednjeg kola.

- Prerano je reći kako je derbi na Anfieldu odlučio o naslovu prvaka, jer nama je ostalo još šest utakmica do kraja, a Liverpoolu i Chelseaju po četiri. Govori se o pritisku i sličnim stvarima, ali to nije važno. Jedino je važno tko će do kraja sezone dobiti najviše utakmica - rekao je napadač Manchester Cityja pa dodao:

- Vjerujem kako će usprkos našeg poraza na Anfieldu borba za naslov biti neizvjesna do samog kraja, kao što je bio slučaj i prije dvije godine kada smo mi osvojili Premiership. Bilo je to izvanredno iskustvo za nas. No, to je bilo tada, a sada je sve drukčije. Imamo puno novih igrača i želimo ponovno osvojiti naslov za naše navijače, za našu momčad i klub. Trebamo se vratiti na pobjedničke staze ovoga tjedna protiv Sunderlanda i West Bromwicha.

Raspored Liverpoola, Chelseaja i Man. Cityja:

Liverpool: Norwich City (G), Chelsea (D), Crystal Palace (G), Newcastle (D);
Chelsea: Sunderland (D), Liverpool (G), Norwich City (D), Cardiff City (G);
Manchester City: Sunderland (D), WBA (D), Crystal Palace (G), Everton (G), Aston Villa (D), West Ham (D)

>> Želim vidjeti kako Gerrard podiže pehar namijenjen prvaku! Zaslužio je to

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije