Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STROGO I POTREBNO

Dunga se odrekao desetorice igrača koji su nastupali na ovom SP!

dunga
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.08.2014.
u 22:16

Izabrao je samo desetoricu iz momčadi koja je na Svjetskom prvenstvu doživjela katastrofu.

Izbornik nogometne reprezentacije Brazila Carlos Dunga objavio je sastav za prijateljske utakmice protiv Kolumbije i Ekvadora, a više ne računa na vratara Julia Césara, braniče Marcela, Danija Alvesa, Dantea, Maxwella i Henriquea, veznjake Hernanesa i Paulinha, te napadače Freda, Bernarda i Joa.

Izabrao je samo desetoricu iz momčadi koja je na Svjetskom prvenstvu doživjela katastrofu. Pozvao je Neymara, Davida Luiza, Fernandinha, Hulka, Oscara, Luiza Gustava, Maicona, Ramiresa, Williana i vratara Jefersona. Na popisu bi vjerojatno bio i kapetan Tiago Silva, ali on je ozlijeđen.

VRATARI: Jefferson (Botafogo), Rafael Cabral (Napoli)

BRANIČI: David Luiz (Paris St. Germain), Marquinhos (Paris St Germain), Gil (Corinthians), Miranda (Atletico Madrid), Maicon (Roma), Filipe Luís (Chelsea), Alex Sandro (Porto), Danilo (Porto)

VEZNI IGRAČI: Luiz Gustavo (Vfl Wolfsburg), Elias (Corinthians), Fernandinho (Manchester City), Ramires (Chelsea), Everton Ribeiro (Cruzeiro), Oscar (Chelsea), Willian (Chelsea), Ricardo Goulart (Cruzeiro), Philippe Coutinho (Liverpool)

NAPADAČI: Hulk (Zenit), Neymar (Barcelona), Diego Tardelli (Atletico Mineiro)

>> Dunga poručio reprezentativcima: Odsad nema plakanja na utakmicama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije