Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Duje Čop: Nisam prigovarao Simeoneu!

Duje Čop
Pixsell
24.04.2016.
u 23:30

'Bilo je 0:0, prvo poluvrijeme, kad smo imali kontru i lopta je izišla u aut. Ja sam pohitao što prije vratiti je u igru, baciti suigraču u kontru. Ali u istom trenutku Simeone je uzeo drugu loptu i gađao ovu što sam je ja bacio!'

Potez Diega Simeonea zgrozio je nogometnu javnost! Trener Atletica je, naime, neviđenom nesportskom gestom zaradio isključenje, ali i spriječio potencijalni gol suparnika u pobjedi 1:0 protiv Malage.

Sve je ‘iz prvog reda’ vidio Duje Čop...

– Bilo je 0:0, prvo poluvrijeme, kad smo imali kontru i lopta je izišla u aut. Ja sam pohitao što prije vratiti je u igru, baciti suigraču u kontru. Ali u istom trenutku Simeone je uzeo drugu loptu i gađao ovu što sam je ja bacio! – ispričao je Čop za Goal.com.

– Nije mi bilo jasno što se događa, ali sudac je odmah dotrčao i isključio ga.

Čop kaže da nije prigovarao Simeoneu:

– Nisam mu ništa rekao, nisam ja tip koji se svađa, uostalom, gdje ću ja vikati na jednog Simeonea?! Ali, da je bilo gužve, bilo je, napali su ga moji s klupe.

Urugvajac Luis Suarez opet je zabio četiri gola i sad je najbolji strijelac Primere sa 34 gola, preskočio je Cristiana Ronalda (31)! U prošlom kolu je protiv Deportiva zabio četiri. Prvi je u povijesti La lige koji je u dvije utakmice za redom zabio četiri gola. Ove je sezone zabio 53 gola! Barcelona je svladala Sporting Gijon 6:0 (1:0). Sudac je dosudio čak tri 11-erca za Barcu, a i Suarezov je prvi pogodak bio iz zaleđa. Ivan Rakitić igrao je svih 90 minuta za Barcu, baš kao i Alen Halilović za Sporting.

A Real je opasno živio u madridskom predgrađu, Rayo Vallecano je, naime, nakon 14 minuta vodio 2:0, no na kraju su slavili s 3:2. Nije u sastavu bilo ozlijeđenog Ronalda, a trener Zidane na klupi je ostavio Sergia Ramosa i Luku Modrića, od prve je minute igrao Mateo Kovačić, bio je na terenu 78 minuta.

U 42. minuti ozlijedio se i Benzema, koji će vjerojatno propustiti prvi polufinalni dvoboj Lige prvaka protiv Manchester Cityja (utorak). Luka Modrić ušao je u igru u 63. minuti.

Komentara 1

RI
rikavac
07:56 25.04.2016.

jel to taj momak koji zasluzuje bit na Euru koji je dao 4 gola i 3 asistencije u cijeloj sezoni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije