Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE Cagliarija

Duje Čop je opet zabio! Pogledajte njegov treći gol u posljednja tri kola

Duje Čop
Foto: Cagliari
04.05.2015.
u 22:54

Čop je u 63. minuti ostao sam na 10-ak metara i nakon dodavanja Avelara mirno pogodio za konačni rezultat.

Duje Čop je u formi, zabio je treći pogodak u posljednja tri kola. Cagliari je u 34. kolu Serie A svladao Parmu s 4:0, a hrvatski napadač zabio je posljednji gol na utakmici.

Čop je u 63. minuti ostao sam na 10-ak metara i nakon dodavanja Avelara mirno pogodio za konačni rezultat. Bio mu je to 12. nastup u prvenstvu i četvrti pogodak.

Unatoč pobjedi, Cagliari se i dalje nalazi u teškoj situaciji. Trenutno su na 18. mjestu koje vodi u Seriju B, a 17-plasirana Atalanta im bježi velikih šest bodova.

Arsenal slavio kod Hulla

Arsenal je u 35. kolu engleskog prvenstva na gostovanju slavio kod Hull Cityja s 3:1 uz dva gola Sancheza. Nikica Jelavić igrao je od 80. minute. To mu je bio prvi nastup od ozljede koljena zbog čega je s travnjaka izbivao gotovo dva mjeseca.

Topnici sada uz utakmicu manje imaju 70 bodova koliko i drugoplasirani Manchester City. Prvi je Chelsea koji je u nedjelju i teoretski osigurao naslov, dok je Hull 17.

>> Kramarić se nada boljim danima: Iduće sezone ću pokazati što znam

Komentara 1

GI
gismund
09:59 05.05.2015.

al ga trpa dinamovac duje ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije