Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPIS SVE ŠIRI

Duga je lista Šukerovih suparnika: Torcida, BBB, Hajduk, Ivo Josipović

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25.11.2014.
u 17:08

Nije istupio u javnost nakon huliganskog incidenta u Milanu, a otišao je iz zemlje baš prije otkazanog derbija između Dinama i Hajduka te se uopće ne zna njegov stav, ne zna se ni gdje je točno, Vrbanović nagađa u Bangkoku

Zlatna kopačka nekad je za suparnike imala Petera Schmeichela i ostale golmanske veličine, danas su oponenti nešto glasniji i poprilično drugačiji od onih s nogometnih travnjaka.

Kao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker ističe se ponajviše okretanjem leđa od hrvatskog klupskog nogometa. Iza leđa svih u Savezu dogovorio je prijateljski susret protiv Argentine, izigrao time Sjedinjene Američke Države i napravio probleme izborniku Niki Kovaču.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Zatim nije istupio u javnost nakon huliganskog incidenta u Milanu, a otišao je iz zemlje baš prije otkazanog derbija između Dinama i Hajduka te se uopće ne zna njegov stav, ne zna se ni gdje je točno, Vrbanović nagađa u Bangkoku. Stoga ne čudi da je leđa predsjedniku HNS-a potpuno okrenuo Hajduk. Šuker im se pokušao dodvoriti, doveo je u Split utakmicu reprezentacije protiv Švicarske u Štimčevu debiju.

Dolazio je na razgovore, ali stalno se vraćalo na pitanje brojača ulaznica na stadionu i loše i skupe organizacije. Pogodovao im je HNS i po pitanju duga Rukavini, nije pomoglo. U Splitu ga vide isključivo kao Mamićevu lutku, a onda je i Šuker digao ruke. Naravno, opravdanja za to nema jer kao predsjednik ne smije dići ruke ni od koga, kao što je to stalno činio njegov prethodnik Vlatko Marković.

Ali nije Hajduk jedini protivnik predsjedniku Saveza, pogledajte tko su ostali na Goal.com.

>> Nevjerojatno! Danas sjednica IO-a HNS-a, a Šuker zbrisao iz grada!

Komentara 54

AN
ANM
17:18 25.11.2014.

Pa šta je tu čudno ? Pa yusipović prvi mrzi sve sa H !

A4
alfa 4c
17:39 25.11.2014.

E pa ja sam za Šukera!!!

DU
Deleted user
17:25 25.11.2014.

A stvarno ne znas tko je jači suparnik od lignje preko tovara pa do kokošara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije