Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarna noć

Draper tulumario s Modrićem i igračima Reala u Los Angelesu

draper, modrić
Foto: Twitter
28.07.2014.
u 11:30

- Legendarna noć s mojim pajdašima - napisao je Draper uz fotografiju objavljenu na Twitteru na kojoj su i Luka Modrić, Xabi Alonso, Sergio Ramos, Alvaro Arbeloa

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dontaye Draper nije na popisu putnika za SP u Španjolskoj pa odmor provodi u SAD-u. A nakon što je novi igrač Anadolu Efesa s prijateljem, NBA zvijezdom Carmelom Anthonyjem, posjetio sveučilište UCLA gdje se priprema Real Madrid, s igračima kraljevskog kluba je i tulumario u Los Angelesu.

Draper je ostao u dobrim odnosima s nogometašima Reala budući da je u Madridu proveo dvije godine.

 

- Legendarna noć s mojim pajdašima - napisao je uz fotografiju objavljenu na Twitteru na kojoj su uz hrvatskog Amerikanca i Luka Modrić, Xabi Alonso, Sergio Ramos, Alvaro Arbeloa te Idan Ravin, osobni trener nekoliko NBA igrača.

>>Modrić se priključio pripremama, Pepe predstavio frizuru 'ala Coolio'

Komentara 2

MA
magnum2013
11:36 28.07.2014.

Izgleda da VL traži novog Samira ili bar malo zanimljivosti!

Avatar štrumpf
štrumpf
11:43 28.07.2014.

Šta VL stvarno misli da ljude zanimaju vijesti poput ove stare par dana ili nemaju šta pisati pa malo odu na Marca ili Mundo Deportivo pa prepišu.. Glupo i jadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije