Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perez je bio ljutit

Drama u Španjolskoj zbog odgođene utakmice: Real prijeti istupanjem iz lige

Football Soccer - Barcelona v Real Madrid - Spanish La Liga Santander- Nou Camp Stadium, Barcelona, Spain - 3/12/16. Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts after missing a chance to score during the
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.02.2017.
u 19:52

Fiorentino Perez je uvjeren kako odgoda utakmice nije dio urote protiv Reala, iako će kraljevski klub igrati dvije utakmice više od Barcelonu. On smatra kako vodstvo španjolske lige nije u stanju riješiti problem

Realov predsjednik Fiorentino Perez bio je vrlo ljutit nakon što je odgođena prvenstvena utakmica sa Celtom u subotu navečer, da je zaprijetio istupanjem iz španjolske lige. Prvi čovjek Reala razmišlja o pokretanju europske Superlige!

Fiorentino Perez je uvjeren kako odgoda utakmice nije dio urote protiv Reala, iako će kraljevski klub igrati dvije utakmice više od Barcelonu. On smatra kako vodstvo španjolske lige nije u stanju riješiti problem.

Napusti li Real ligu, u Španjolskom nogometnom savezu nastala bi velika kriza. Naravno, problem bi imali i Uefa. Kraljevski klub bi za europsku Superligu imao podršku velikih talijanskih klubova, dok bi engleske momčadi radije podržale promjene u Ligi prvaka.

Alaves je također nezadovoljan zbog odgode utakmice jer u srijedu igraju uzvrat u polufinalu Kupa kralja protiv Celte, nakon samo tri dana odmora i pobjede nad Gijonom.

Real će prvu od dvije odgođene utakmice igrati 22. veljače protiv Valencije na Mestalli. Utakmica je bila odgođena zbog Realovih obaveza na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije