Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi puta priznao

Dragan Džajić potvrdio nevjerojatnu tajnu vezanu uz Davora Šukera

Davor Šuker
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/10
25.05.2016.
u 18:37

- Izbio je rat i sve se srušilo, a mogu vam reći da niti jedna tvrtka nije time izgubila onoliko koliko je izgubila Zvezda

Za četiri dana, točnije 29. svibnja. bit će točno 25 godina otkako je Crvena zvezda boljim izvođenjem jedanaesteraca (5:3) pobijedila Olympique Marseille i osvojila Ligu prvaka, a AFP je uoči obljetnice razgovarao s Draganom Džajićem koji je otkrio jedan zanimljiv detalj vezan uz Davora Šukera. Iako se nešto o tome pisalo i nagađalo, pričao je nešto i Ljupko Petrović, Džajić je sad i potvrdio da je Šuker već gotovo bio na putu za Beograd.

- Naslov iz Barija trebao je biti samo početak našeg vladanja. Dugo smo gradili pobjedničku momčad, imali smo jasan plan pa smo tako imali dogovoren i još jedan veliki transfer. Davor Šuker već je bio igrač Zvezde, a onda se sve srušilo u samo jednom danu, kazao je Džajić pa dodao:

- Izbio je rat i sve se srušilo, a mogu vam reći da niti jedna tvrtka nije time izgubila onoliko koliko je izgubila Zvezda, objasnio je za AFP tadašnji sportski direktor kluba.

Džajić je novinaru otkrio da se tada u Zvezdi nije gledalo koje je tko nacionalnosti...

- Trofej u Bariju donio nam je Makedonac Darko Pančev, igrali su Hrvat Robert Prosinečki, Crnogorac Dejan Savićević, Refik Šabanadžović iz BiH, te Srbi Stevan Stojanović, Siniša Mihajlović, Vladimir Jugović, Dragiša Binić....

>>FOTO:Slavni nogometaš oženio ljepoticu koja ima troje djece s trojicom muškaraca

>>Davor Šuker: Društvo mora biti tolerantnije i maksimalno poštivati različitosti

>>Biskup Mrzljak posjetio vatrene: 'Svetom Anti za imendan darujte pobjedu nad Turskom'

Komentara 76

PR
principjelannotsdp
19:11 25.05.2016.

Da li je uredništvo Vecernjeg lista izgubilo kompas? Na sve strane reklamiraju Srbe i osobe srpskog "porekla". i zaje.avaju Hrvate.

PR
principjelannotsdp
19:15 25.05.2016.

Nevjerojatna tajna? Jeste li ili se pravite?

GO
google385
19:06 25.05.2016.

bilo pa propalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije