Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA DINAMA

Antolić: Mamić nas je kritizirao nakon priprema pa smo odmah zaigrali mnogo bolje

Inter - Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
10.02.2016.
u 20:05

- Glavno da smo pobijedili, nije nam bilo bitno na kakav način. U sezonu smo krenuli s pobjedom i to nas čini sretnima. Ova će nam utakmica dati još samopouzdanja za nastavak sezone – rekao je Gordon Schildenfeld.

Dinamo se pobjedom (1:0) nad Interom plasirao u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa. Modri su bili puno bolja momčad, stvarali prigode, ali i promašili desetak čistih zicera. To ih na kraju nije stajalo potencijalnog iznenađenja, piše Goal.

– Glavno da smo pobijedili, nije nam bilo bitno na kakav način. U sezonu smo krenuli s pobjedom i to nas čini sretnima. Ova će nam utakmica dati još samopouzdanja za nastavak sezone – rekao je Gordon Schildenfeld.

Prva utakmica i odmah asistencija...

– Ha-ha, to je onaj dodatak. Primarni cilj mi je, naravno, obrana, ali evo kada se ovako poklopi nitko sretniji od mene.

Domagoj Antolić odigrao je kapetanski, bio motor modrih u sredini terena.

– Najvažnija je pobjeda koja je mogla biti i uvjerljivija. Previše smo danas promašili, ali ovoga nas puta to nije koštalo. No, ovo je bila zaslužena pobjeda kojoj nema nikakve zamjerke – rekao je Domagoj Antolić, pa dodao:

– Vjerojatno nas je dotaknulo i to što nas je trener kritizirao po završetku priprema jer nije bio zadovoljan s nama. Ali, nismo ni mi tada sami bili zadovoljni. Htjeli smo se što prije vratiti na pobjednički kolosijek, to nam je pošlo za rukom.

>> Što je rekao Antonijo Ježina, pročitajte ovdje

>> Dinamo se ispromašivao protiv Intera, ali je prošao u polufinale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije