Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Max!

Doktor Istezač: Modrićevo zdravlje u pogrešnim rukama?

Luka Modrić
Foto: Reuters
1/3
28.02.2015.
u 08:00

Pobuna Realovih nogometaša i košarkaša protiv liječničke službe

Ako će netko spriječiti Real Madrid u osvajanju prvenstva, to neće biti Barcelona ni Atlético, nego netko iz vlastitih redova. Jedina dva suparnika pokleknula su zadnjih tjedana na neočekivanim mjestima. Mandžukić i Simeone kod Celte, a Rakitić i Luis Enrique na svom terenu protiv Málage. Real je ponovno stekao prednost od četiri boda i može osvojiti naslov čak i ako izgubi za tri tjedna u el clásicu.

Sudeći po izvještajima iz Španjolske, najopasniji je Realov protivnik liječnička služba. Epidemija ozljeda i presporih oporavaka koja je ove sezone pogodila bijelu momčad ima veze s nedovoljnom stručnošću glavnog liječnika, Jesúsa Olma. Protiv njega su ustali prvo nogometaši, a potom i košarkaši, no dr. Olmo je zasad siguran na svom mjestu jer ga štiti osobno predsjednik Florentino Pérez.

Javnost je doznala za ustanak protiv liječničke službe zahvaljujući bivšem predsjedniku Ramónu Calderónu, koji je na svom twitteru napisao, "igrači su pošli u rat protiv doktora, tražeći njegovu smjenu. Njegova je jedina zasluga prijateljstvo sa šefom."

Prema portalu Vozpópuli, pobunu protiv dr. Olma zvanog El Estirador (Istezač), potaknuo je Sergio Ramos uz podršku Ikera Casillasa, Cristiana Ronalda, Pepea i Marcela. Na njihovu su stranu stali glavni igrači košarkaške momčadi, a podržao ih je i Carlo Ancelotti.

Sve o sukobu igrača, stručnog stožera i liječničke službe čitajte u novom Maxu! kao i o mnogim drugim zanimljivim temama. Novi Max! subotom nabavite u velikom Večernjakovom superpaketu: Večernji list+ Max! + Diva za samo 10 kuna!

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Komentara 4

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
15:21 28.02.2015.

Modrićevo zdravlje u pogrešnim rukama jer njega bi trebal rastezati neki balkanski Istezač.

Avatar Abcda
Abcda
12:50 28.02.2015.

Luka je isao u Antwerpen kod fizioterapeuta belgijske repke ( mislim da se zove Lieven Maeschaelck ) koji je svjetski autoritet po tom pitanju.

GI
Giddeon
12:07 28.02.2015.

Dobro je rekao naš stručnjak Branko Žaler "žak" i svi su ga čudno gledali a evo sad istina izlazi na vidjelo. Moji sportaš dajete se u svačije ruke a takvog profesionalca imate u vlastitoj domovini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije