Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme u Sloveniji

Dok Mamićima policija pretražuje kuće, igrači nasmijani odradili jutarnji trening

Dinamo
Foto: Facebook/GNK Dinamo
1/3
02.07.2015.
u 12:44

Dinamo je na svom profilu na Facebooku objavio fotografije s jutarnjeg treninga.

Iako policija cijelo jutro pretražuje kuće i stanove izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i njegova brata, sportskog direktora i trenera Dinama Zorana Mamića, sudeći prema fotografijama koje je klub objavio na svojim stranicama, igračima ti pretresi nisu poremetili rutinu na pripremama u Sloveniji.

Dinamo je na svom Facebook profilu objavio fotografije s jutarnjeg treninga na kojem igrači nasmijani obavljaju svoje zadatke te se pripremaju za popodnevnu prijateljsku utakmicu s FK Vardarom.

Podsjetimo, PN USKOK je jutros objavio da na temelju kaznene prijave samostalnog sektora za otkrivanje poreznih prijevara Ministarstva financija u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta provode "hitne dokazne radnje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita, utaje poreza i drugih davanja i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, vezano za nezakonite radnje koje su poduzimale odgovorne osobe GNK Dinamo i službena osoba Porezne uprave".

>>Policija pretražuje kuće braće Mamić zbog utaje poreza: 'Ne mislite valjda da će bježati?'

>>Evo za što sve USKOK tereti Zdravka i Zorana Mamića!

>>Željko Jovanović uz veliki osmijeh svima u Saboru pokazao što se događa s Mamićima

Komentara 5

Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:59 02.07.2015.

Smiju se nadajuci se kako ce ih mozda pravosudje uskoro osloboditi robovskih "ugovora" kojima Zdravko Mamic postaje njihov vlasnik i prodaje ih na trznici kao pravo bijelo roblje.

BO
bogner19
14:55 02.07.2015.

ne nego ce da sjede i placu ili da zamisljeno gledaju u daljinu

DR
De Rossi
13:30 02.07.2015.

Smiju se jer možda više neće morati plaćati doživotnu proviziju kriminalcu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije