Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGOR TUDOR:

Dnipro nas nije iznenadio, imali smo svojih šansi i sve je još otvoreno

Igor Tudor
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
20.08.2014.
u 21:57

- Utakmica je bila sasvim otvorena nakon prvog poluvremena - rekao je Tudor.

Hajduk je minimalno poražen na gostovanju u Kijevu protiv Dnipra. Ukrajinci su slavili sa 2:1 u prvoj utakmici 4. pretkola Europske lige, uzvrat za tjedan dana na Poljudu bit će potpuno otvoren. Slaže se s tim i trener Hajduka Igor Tudor.

Bez obzira na to da je ostalo 1:1 ili je završilo 2:1 za Dnipro, mi svejedno moramo pobijediti u Splitu. Šteta da smo primili drugi gol, ali ovo je rezultat sasvim otvoren za revanš. Moramo pobijediti ako mislimo uspjeti", kazao je Tudor.

- Hajdukov trener nije bio iznenađen igrom Ukrajinaca. "Bila je to utakmica s dosta šansi, Dnipro je pokazao da je prava ekipa, s puno dobrih igrača. Nisu nas iznenadili. Imali su svojih šansi, ali imali smo i mi. Utakmica je bila sasvim otvorena nakon prvog poluvremena - dodao je Tudor.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Hajduk bio na pragu iznenađenja, ali na kraju je Dnipro slavio sa 2:1

Ključne riječi

Komentara 10

PR
propalismoFranjoskroz
08:01 21.08.2014.

nije vas iznenadio do tridesete sekunde

VL
vladek
07:09 21.08.2014.

tko više skače i dere se pokraj aut linije Tudor ili Jurčić

ST
stuha
03:25 21.08.2014.

29:8 u sutevima na gol u korist ukrajinaca i 15 obrana hajdukovog vratara....pa ljudi su vas dragi gospodine Tudore "ubili" receno nogometnim zagonom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije