Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN MILOVIĆ:

Dnipro je jedna od rijetkih ukrajinskih ekipa koja se nije raspala nego pojačala

Goran Milović
Tino Juric/PIXSELL
18.08.2014.
u 12:22

- Prošle sezone kad su bili slabiji borili su se do posljednjeg kola za naslov prvaka - rekao je Milović.

Hajdukovi igrači Mario Maloča i Goran Milović izašli su pred predstavnike medija i najavili play-off susret Europske lige s Dniprom, ukrajinskim klubom kojeg trenutno od vrha prvenstvene ljestvice udaljava tek lošija gol razlika od one koju ima Šahtar.

- Dnipro je strašna momčad i ne treba posebno komentirati njihovu kvalitetu - počeo je Maloča pa otkrio želje koje imaju svi u svlačionici:

- Bilo bi lijepo zabiti gol, ali vidjet ćemo kako će se kretati dvoboj, možda napravimo i bolji rezultat. Moramo dati sve od sebe i shvatiti da je ovo najvažniji susret sezone. Morat ćemo posebno paziti na Nikolu Kalinića, on je najbolji napadač s kojim sam imao prilike igrati.

Goran Milović ponudio je malo detaljniju analizu ukrajinske ekipe.

- Oni su jedna od rijetkih momčadi u Ukrajini koja se uslijed političke situacije u toj državi nije raspala, već se pojačala. To mnogo znači jer prošle sezone kad su bili slabiji borili su se do posljednjeg kola za naslov prvaka.

>> Dobro je što drugu utakmicu igramo na Poljudu, koji će biti pun

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije