Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE UTAKMICE BEZ GLEDATELJA

Disciplinska komisija odbila žalbu Hajduka

Slaven Belupo - Hajduk
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
23.10.2014.
u 18:47

Komisija je potvrdila odluku Krešimira Vlajčevića pa će tako bijeli sljedeće dvije utakmice igrati na praznom Poljudu

Disciplinska komisija HNS-a odbila je žalbu Hajduka koji je zbog nereda na utakmici s Rijekom u Dugopolju kažnjen s dvije utakmice bez gledatelja.

Komisija je potvrdila odluku Krešimira Vlajčevića pa će tako bijeli sljedeće dvije utakmice igrati na praznom Poljudu.

Tako će se utakmica 13. kola Hajduk-Lokomotiva i utakmica 15. kola Hajduk-Osijek odigrati pred praznim tribinama stadiona.

>> Brbić: Travnjak je dovezen i teren više neće biti potopljen

Komentara 6

DH
dalibor.hren
20:28 23.10.2014.

Je li i za divljaštvo u Dugopolju kriv Mamić?

LI
list68
07:34 24.10.2014.

Kad već netko pita "da li je Mamić i za ovo kriv"? Pa naravno da je, ta takozvana "disciplinska komisija HNS", niti je komisija niti je "HNS", već samo oruđe u Mamićevim rukama, kojim pokazuje moć u Hrvatskom nogometu.

DA
dalmata
19:38 23.10.2014.

Evo pa ja gospodi iz hns a i iz komisije zelim onoliko zdravlja u zivotu koliko su oni pravedni prema hajduku isto kao i prema drugim klubovima. A njihovoj djeci zdravlja koliko su im roditeljske namjere postene.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije