Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Direktor Svetina:

Ništa se ne mijenja, a svi stojimo iza Zdravka i Zorana

Tomislav Svetina
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
05.07.2015.
u 19:16

Potpisnici i odgovorne osobe smo i dalje predsjednik kluba Mirko Barišić, financijski direktor Matej Škegro i ja kao glavni direktor, kaže Svetina.

Nakon što je objavljeno da je određen istražni zatvor za Dinamovog izvršnog predsjednika Zdravka Mamića glavni direktor kluba Tomislav Svetina prokomentirao je kako u organizacijskom smislu i redovnom poslovanju kluba neće biti promjena.

- Do sada je sve u klubu također bila timska priča, a tako će biti dalje. Potpisnici i odgovorne osobe smo i dalje predsjednik kluba Mirko Barišić, financijski direktor Matej Škegro i ja kao glavni direktor. Na dnevnoj bazi se ništa se ne mijenja i svi će nastaviti raditi svoj posao. Već sutra se okrećemo utakmici i derbiju protiv Hajduka, a vjerujemo da će zbog početka sezone, protivnika i događaja biti dobra posjeta.

Direktor ne očekuje poseban pritisak ili nove napade na klub u vremenu koje dolazi.

- Tu sam otprilike 3 godine i pritisak je stalan tako da ne bih pričao o nečemu novome. To je svakodnevno i nešto s čime mi živimo – kaže direktor koji nastavlja o mogućim transferima igrača:

- To je uvijek pitanje tržišta i nemoguće je sa sigurnošću nešto reći, ali mi smo već puno puta rekli da je igračka križaljka zatvorena i ne planiramo niti prodavati niti kupovati. Naravno, ako dođe ponuda koja "izuva iz cipela" onda će ona biti predstavljena Izvršnom odboru koji će donijeti odluku; kao i do sad.

Glavni direktor kluba još jednom je podvukao:

- Naravno da nas je ovo sve u klubu, pa tako i mene osobno, pogodilo. Nije ugodno kada po uredu hodaju djelatnici PN USKOK-a, kada se ovakve stvari događaju osobama s kojima svakodnevno radite. To nas je sve pogodilo, ali apsolutno cijeli klub stoji iza Zorana i Zdravka i vjerujem da će se tvrdnje USKOK-a i DORH-a pokazati neutemeljenima.

>>Braća Mamić mjesec dana u pritvoru, evo što odvjetnici kažu o ostavkama u Dinamu

>>Evo što je Zdravko Mamić o mogućem uhićenju kazao Stankoviću u prosincu prošle godine

>>Modrić istražiteljima potvrdio da je novac išao braći Mamić?

Komentara 12

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
19:46 05.07.2015.

Ništa se ne mijenja, jedino Zdravko nakon "decime" u HNL-u sad juriša na "decimu" u Remetincu...

ZG
ZGexil
20:57 05.07.2015.

"do sada je sve u klubu također bila timska priča......"; "ništa se ne mijenja, a svi stojimo iza zdravka i zorana". mislim da i vama timskim igračima nebi škodilo da "stojite" SA i UZ zdravka i zorana tamo gdje su sad. vi kao začudo o ničem niste imali pojma, ili ?

Avatar Melankolija
Melankolija
22:52 05.07.2015.

Svi stojite iz Zdravka, a hocete li stojati zajedno s njim i u zatvoru? Znaci, ako ga osude, svi dajete ostavke i nestajete iz nogometnog zivota? To je jedini zakljucak poslije takve izjave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije