Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak odustali

Dino Halilović neće igrati za Barcu U-17 jer je tjelesno preslab

Dino Halilović
Petar Glebov/PIXSELL
02.09.2014.
u 22:44

Dok dio medija tvrdi kako je mlađi Halilović potpisao za Barcelonu i da je Barca isplatila Dinamu 300.000 eura za njega, drugi navode kako je on bio na jednomjesečnoj probi

Dino Halilović, šesnaestogodišnji igrač, čiji brat Alen je od ove sezone član Barcelone, izgleda da nije prošao testove u katalonskom klubu i da najvjerojatnije neće ostati u klubu, prenosi Goal.com.

Dok dio medija tvrdi kako je mlađi Halilović potpisao za Barcelonu i da je Barca isplatila Dinamu 300.000 eura za njega, drugi navode kako je on bio na jednomjesečnoj probi.

Prema pisanju španjolskog Sporta, Dino Halilović je nastupio u prvom kolu juniorskog prvenstva za U-17 momčad Barcelone u porazu kod Girones-Sabata (2:1). Sport donosi da je odigrao dosta minuta, pokazao znanje, ali da se pokazalo da je tjelesno preslab za ovu konkurenciju (igraju igrači do 18 godina starosti).

Prema katalonskom mediju, Halilović neće ove sezone igrati za Juvenil B koji trenira Garcia Pimienta, osim ako se u posljednji trenutak ne promijeni odluka.

Komentara 1

DU
Deleted user
11:56 03.09.2014.

16 godina! A ja mislio da ima 13? Romelu Lukaku je bio 188 cm i 87 kilograma u tim godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije